FOTO VIDEO Designerul Tommy Hilfiger şi-a scos la vânzare apartamentul din New York pentru 80 de milioane de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Creatorul de modă american a decis să-şi vândă apartamentul din New York FOTOGRAFII dailymail.co.uk
Creatorul de modă american a decis să-şi vândă apartamentul din New York FOTOGRAFII dailymail.co.uk

Celebrul creator de modă american Tommy Hilfiger a anunţat că îşi scoate la vânzare locuinţa, un penthouse din New York, pentru suma de 80 de milioane de dolari.

Apartamentul licitat de Hilfiger are o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi, cu patru dormitoare şi băi, o terasă privată, pereţii camerelor fiind decoraţi cu oglinzi, relatează publicaţia „Daily Mail“.

Agentul imobiliar care administrează tranzacţia, Dolly Lenz, a declarat că Tommy Hilfiger şi soţia sa Dee Ocleppo, în vârstă de 46 de ani, au decis să vândă apartamentul din cadrul complexului Plaza Hotel New York, întrucât petrec mai mul timp în locuinţa din oraşul Greenwich, Connecticut.

În 2008, designerul de 62 de ani a cumpărat împreună cu soţia sa mai multe apartamente din cadrul centrului Plaza Hotel, la preţul de 25 de milioane de dolari, pe care le-a reamenajat şi le-a unit într-unul singur. La două luni distanţă, creatorul şi-a scos la vânzare penthouse-ul contra sumei de 50 de milioane de dolari, dar nu a reuşit să găsească un cumpărător.

Ulterior, cuplul a adus îmbunătăţiri apartamentului din complexul newyorkez şi a decorat pereţii cu portretele lui Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor şi Andy Warhol. În cadrul penthouse-ului se află şi un loc special de joacă pentru copii.

Desigur, nu putea să lipsească un dressing încăpător, adevărat butic de lux între pereţii căruia se regăseşte colecţia impresionantă de pantofi a lui Dee Ocleppo şi piesele vestimentare ale designerului. „Îmi aşez cele mai frumoase perechi de pantofi pe rafturile superioare. Preferaţii mei sunt încălţările Prada, Miu Miu şi, desigur, Louboutin“, povesteşte soţia lui Hilfiger.

image

Pe lângă penthouse-ul din New York şi proprietatea din Connecticut, cuplul mai deţine o vilă de lux pe insula Mustique din Caraibe.   

image
Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite