FOTO Topul personalităţilor feminine cu cele mai populare coafuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tunsori simple sau coafuri complicate au devenit o emblemă pentru anumite celebrităţi, stilul personal al acestora stabilind tendinţe în moda feminină. De la şuviţele actriţei Jennifer Aniston la coafura studiată a „doamnei de fier“ a politicii, Margaret Thatcher, iată cine figurează în topul celor mai populare coafuri din lume.

Topul coafurilor memeorabile a fost realizat în urma unui sondaj comandat de compania Amway la care au participat 2.000 de femei din Marea Britanie, iar pe prima poziţie a clasamentului a fost votată actriţa Jennifer Aniston, a cărei tunsoare s-a remarcat în urmă cu 20 de ani, când Aniston devenea celebră cu rolul Rachel din serialul de succes „Friends“ (Prietenii tăi-n.r.). 

În anii ’90, tunsoarea „Rachel“ a născut un adevărat trend în rândul pasionatelor de modă, dar şi printre fanele serialului. Locul secund în top i-a revenit senzualei actriţe Marilyn Monroe, ale cărei bucle platinate au devenit reprezentative pentru imaginea de sex-simbol a divei. 

image

Marilyn Monroe Foto plus.google.com

Cocurile regretatei cântăreţe Amy Winhouse se regăsesc pe locul trei, în timp ce pe locul patru s-a clasat tunsoarea altei celebrităţi care nu se mai află printre noi, Prinţesa Diana. 

Amy Winehouse AFP

Amy Winehouse FOTO Arhiva Adevărul 

image

Prinţesa Diana FOTO epochtimes-romania.com 

Creatoarea de modă Mary Quant, care a lansat fusta mini şi pantalonii scurţi pentru femei, s-a clasat pe poziţia a cincea, cu celebra sa tunsoare de tip bob, iar excentrica interpretă Grace Jones a fost votată pe locul şase.   

image

Designerul Mary Quant FOTO Daily Mail 

image

Grace Jones FOTO shirletteammons.com

Următoarea în top este Margaret Thatcher, fost prim-ministru al Marii Britanii între 1979 şi 1990, supranumită „doamna de fier“ a politicii britanice. Tacher a purtat ani de zile părul tapat, aceasta fiind coafura pe care a avut-o până în ultima zi a vieţii sale, la 8 aprilie 2013. 

image

Margaret Thatcher FOTO Huffington Post 

Actriţa Mia Farrow s-a clasat pe locul opt cu tunsoarea băieţească din tinereţe, stil asemănător cu cel al cântăreţei Annie Lennox, ocupanta penultimei poziţii din top.

image

MIa Farrow FOTO intothegloss.com

image

Annie Lenox FOTO listal.com  

Ultima clasată este nora Prinţesei Diana, Ducesa de Cambridge, care nu pare tentată de o schimbare de look radicală, pletele romantice devenind un detaliu inconfundabil al stilului său.

image

Ducesa de Cambridge FOTO telegraph.co.uk

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite