FOTO Cara Delevingne ar renunţa la podium din cauza psoriazisului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Care va apărea pe coperta revistei „W Magazine“, ediţia din luna septembrie
Care va apărea pe coperta revistei „W Magazine“, ediţia din luna septembrie

Manechinul Cara Delevingne a mărturisit, într-un interviu acordat revistei „W Magazine“, că este nevoită să renunţe la carieră în modă, pentru că suferă de psoriazis, o boală dermatologică provocată de stres.

Revelaţia publicaţiilor de modă şi copilul rebel al Marii Britanii, aşa cum a fost supranumită tânăra Delevingne, a explicat jurnaliştilor că se pregăteşte să părăsească podiumul din cauza bolii de care suferă, psoriazis. 

Decizia ei vine în urma momentelor jenante pe care le-a traversat, în luna martie, la Săptămâna Modei de la Paris, atunci când make-up artiştii au fost nevoiţi să-i acopere cu fard urmele roşii de pe picioare.

„S-a întâmplat o singură dată, în timpul Săptămânii Modei de la Paris. Nu a fost deloc potrivit să apar la acel moment, pe podium, cu pete pe piele“, a punctat modelul în vârstă de 21 de ani.

În afară de suportul moral primit din partea familiei şi prietenilor, Cara Delevingne s-a bucurat şi de ajutorul veteranei Kate Moss, care a însoţit-o la un medic dermatolog. „Kate m-a văzut la ora trei dimineaţa, înainte de show-ul Louis Vuitton, în timp ce oamenii de la machiaj încercau să-mi acopere petele. Mi-a spus că vrea să mă ajute şi a doua zi am mers împreună la doctor“, povesteşte manechinul.

Kate Moss şi Cara Delevigne, în culisele showului Louis Vuitton FOTO Facebook

image

Chiar dacă rănile apar numai atunci când se simte foarte stresată, Cara este decisă să renunţe la modelling şi să-şi încerce norocul în industria muzicală sau cinematografică. „Vreau să fac muzică, vreau să cânt. Pur şi simplu, vreau să fac ceva care să nu-mi provoace erupţii pe piele“, a declarat tânăra, cu fermitate.

image

Delevigne nu este singura vedetă care suferă de psoriazis. În 2011, Kim Kardashian a fost diagnosticată cu aceasta boala de piele, pe care a moştenit-o de la mama ei.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite