Fiul actorului Anthony Quinn, Lorenzo, se află în România: a anunţat că va lansa o colecţie de bijuterii şi a vorbit despre celebrul său tată

0
0
Lorenzo Quinn, fiul celebrului actor Anthony Quinn, a vizitat showroom-ul unui brand vestimentar din Capitală, unde este expusă o sculptură care îi poartă semnătura. FOTO ADPMR
Lorenzo Quinn, fiul celebrului actor Anthony Quinn, a vizitat showroom-ul unui brand vestimentar din Capitală, unde este expusă o sculptură care îi poartă semnătura. FOTO ADPMR

Lorenzo Quinn, fiul regretatului actor Anthony Quinn, a vizitat showroom-ul unui brand vestimentar din Bucureşti, unde este expusă o sculptură care îi poartă semnătura. Cu această ocazie, sculptorul a vorbit despre relaţia cu celebrul său tată şi a anunţat că în curând va lansa o colecţie de bijuterii. În luna iulie, Lorenzo va participa la un concurs de motociclism hard enduro care va avea loc la Sibiu.

Lorenzo Quinn, fiul legendarului actor Anthony Quinn, se află în ţara noastră, ocazie cu care a vizitat showroom-ul unui brand vestimentar românesc din Capitală unde este expusă o sculptură care îi poartă semnătura.

Intitulată “Finding Love”, sculptura face parte din seria “Love”, şi a fost achiziţionată de la Londra de brandul autohton Styland, cu prilejul inaugurării showroom-ului.

Cu ocazia evenimentului la care a participat, Lorenzo Quinn, care are 50 de ani, a declarat că va lansa, în curând, o colecţie de bijuterii care îi va purta numele. În plus, a povestit despre pasiunea pentru artă a familiei sale.

Am fost înconjurat de artă toată viaţa, pentru că tatăl meu a fost chiar el un foarte bun pictor şi sculptor, lucruri pe care prea puţină lume le ştie despre el. Am avut o familie foarte frumoasă. Am fost norocos. Tatăl meu, chiar dacă a fost un om foarte important în întreaga lume, a fost o persoană modestă, dar cu un caracter foarte puternic. Avea aşteptări mari de la propria persoană şi de la cei din jur şi a fost un profesionist incredibil. Era foarte dedicat muncii lui şi familiei. Era cunoscut în întreaga lume, prin urmare nu a fost chip să scap de această faimă a lui, a povestit fiul actorului Anthony Quinn. 

„La început a fost destul de dificil să concurez cu celebritatea lui, dar m-am obişnuit şi am început să-mi construiesc propria viaţă. M-am concentrat pe ce trebuia eu să fac, pe cine eram eu cu adevărat. Abia mai târziu am început să apreciez cine era tatăl meu, pentru că, la început, încerci să fii într-un fel de competiţie cu părintele tău. Orice fiu este întotdeauna în competiţie cu propriul tată, prin natură. Şi cu atât mai greu este când tatăl tău este foarte celebru“, a mai spus Lorenzo Quinn.

anthony quinn

Actorul Anthony Quinn s-a căsătorit de trei ori şi a fost tatăl a 13 copii, dintre care trei în afara mariajelor. FOTO Arhiva 

Chiar dacă a cochetat cu actoria, Lorenzo a mărturisit că iubeşte cel mai mult sculptura, pe care o poate controla cel mai bine.

„Am făcut meserie de actor destul de bine totuşi, dar nu am iubit-o. Am câştigat chiar şi un premiu pentru cel mai bun actor debutant, dar nu eram înnebunit să joc. Îmi place mult mai mult sculptura, pentru că o pot controla mai bine. Sunt obsedat de control. Îmi place mereu să am lucrurile sub control“, a mărturisit artistul.

Lorenzo Quinn locuieşte acum în Spania, alături de soţia lui, Giovanna Cicutto, cu care este căsătorit de aproape 30 de ani. Împreună au trei copii, cu vârsta de 21, 19 şi 10 ani. Dintre aceştia, doar cel mai mic are înclinaţii artistice.

Actorul Anthony Quinn s-a căsătorit de trei ori şi a fost tatăl a 13 copii, dintre care trei în afara mariajelor. Lorenzo Quinn este unul dintre cei trei băieţi pe care i-a avut cu cea de-a doua soţie, Iolanda Addolori, cu care s-a căsătorit în 1966 şi de care a divorţat în 1997. Actorul a murit în anul 2001, la vârsta de 86 de ani.  

Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite