Exces de zel: muncitorii au turnat ciment în jurul unei mașini pe care șoferul a lăsat-o pe o stradă ce urma să fie pavată VIDEO

0
Publicat:

Un șofer s-a făcut de pomină pe Internet după ce și-a lăsat mașina pe o stradă din orașul polonez Łódź care urma să fie pavată. Muncitorii și-au văzut de treabă și au turnat ciment în jurul autoturismului.

Au lucrat cu grijă: au delimitat perimetrul, au acoperit mașina cu folie, și au turnat material de jur împrejur.

„A dispărut în mod neașteptat”

Imaginile cu mașina înconjurată de beton pe strada recent reparată face furori pe rețelele sociale încă de vineri, potrivit publicației poloneze SPOŁECZEŃSTWO (rp.pl) care notează că autoturismul, parcat într-un loc neautorizat, a împiedicat turnarea pavajului pe toată lățimea străzii, astfel că betonul a fost turnat în jurul vehiculului, lăsând mașina în zona de lucrări.

Muncitorii și-au făcut treaba. FOTO captură video Facebook LDZ Zmotoryzowani Łodzianie
Muncitorii și-au făcut treaba. FOTO captură video Facebook LDZ Zmotoryzowani Łodzianie

Mașina a fost în centrul atenției locuitorilor din Lodz și a utilizatorilor de social media în weekend, însă a dispărut în mod neașteptat în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit sursei citate:

„Nu se știe cum a plecat mașina de pe stradă. Este posibil ca aceasta să fi fost condusă de către proprietarul vehiculului”.

O femeie care locuiește în zonă a declarat duminică dimineața pentru TVN 24 că a auzit un zgomot în jurul miezului nopții, după care a observat că mașina a fost luată.

„Ceea ce a rămas din mașină a fost o gaură dreptunghiulară în beton, iar tampoanele de cauciuc, probabil de la indicatoarele rutiere, plasate lângă marginile betonului ar fi putut ajuta șoferul să iasă din capcană”, a relatat postul TV.

Un reprezentant al Consiliul Local Łódź avertizase anterior proprietarul mașinii prin intermediul presei că vehiculul va fi remorcat luni în parcarea Autorității de Drumuri și Transporturi din Łódź.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite