Aventură pe autostradă. Cum a fost plimbat un taur de o tonă pe bancheta din spate a unei mașini de Poliție | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ah, Nebraska! Ținutul câmpurilor de porumb, al muzicii polka și, desigur, al taurilor Texas Longhorn care călătoresc cu stil. Da, ați citit bine. Într-o zi aparent obișnuită, cu soarele răsărind peste câmpurile cu grâu, un eveniment neobișnuit a avut loc pe autostradă. Protagoniști: un taur texan, un șofer și o mașină de Poliție.

image

O mașină, un șofer și un taur gigant

Imaginați-vă că sunteți pe drumul spre festivalul „Kolach Days", cu gândul la delicioasele produse de patiserie. Brusc, traficul încetinește. Toți ochii sunt ațintiți asupra unei mașini ce pare să fi ieșit direct dintr-un film de comedie. Și nu, nu este vorba despre o reclamă la margarină, scrie Thesun.com.

Un șofer nonconformist din Verdigre, din mașina căruia răsuna intens muzica trupei suedeze Opeth, s-a decis să-și personalizeze mașina, însă nu vă gândiți că a adoptat un stil obișnuit. Așa că nu este vorba de te miri ce autocolante, lumini neon sau diferite modele de geamuri, ci transportarea unui taur pe drumurile publice un taur de aproape o tonă! Asta da companie.

Și ce mașină și-a ales eroul nostru? O veche mașină de Poliție cu un semn pe care scria „Dial 911". Taurul, pe nume Heif-ed, a fost așezat în spatele mașinii, protejat de un gard improvizat. Parbrizul a fost tăiat strategic pentru a-i oferi lui Heif-ed o priveliște panoramică și un aer curat de Nebraska. Cine n-ar vrea să privească la viteza a cincea peisajul autostrăzii cu coarnele în vânt?

Evenimentul, subiect de discuții pe social media

Un grup de prieteni, aflați în drum spre același eveniment, au fost martorii acestei „minuni” neașteptate.

„Am tras pe dreapta și am așteptat să treacă pe lângă noi ca să vedem mașina mai bine și să facem o înregistrare video," a spus unul dintre ei. Ei au filmat întreaga scenă, dar au observat că, spre deliciul lor, taurul nu a fost doar un pasager, ci și un critic de artă.

„Abia când mașina a trecut puțin pe lângă noi am observat că taurul a defecat pe mașină," au adăugat ei, confirmând astfel că arta modernă poate lua forme și mai... ciudate.

Iată cum, într-o zi obișnuită din Nebraska, muzica Opeth și un taur Texas Longhorn au devenit vedetele neașteptate ale autostrăzii. Și în timp ce toată lumea mergea spre festival cu gândul la kolach și la dans, un șofer și taurul său au devenit eroii neașteptați ai zilei, lăsând în urmă lor un miros... să zicem, de autenticitate.

S-a întâmplat și în România

Credeai că ai văzut totul pe drumurile publice, nu-i așa? Exemplul de mai sus s-a întâmplat și la noi în țară. Chiar în Dej, județul Cluj, unde un bărbat la fel de inventiv a făcut deliciul oamenilor de pe drumul carosabil, ulterior și de pe internet.

Șoferul în cauză a decis că e timpul pentru o plimbare pitorească cu... o vacă! Da, ai citit bine: o vacă veritabilă, regina banchetei din spate, pozând ca o divă pe patru roți! Imaginați-vă sclipirea asta bovină, bucuroasă ca o vițelușă la un pământ nou! România, niciodată să nu încetezi să ne surprinzi. 

Întâmplarea a avut loc anul aceste, în urmă cu trei luni.

În lume



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite