Articol publicitar

De Black Friday, e vremea să ne înnoim garderoba!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
fashion

Anul acesta, categoria fashion este foarte bine reprezentată de Black Friday. Ce alt motiv mai bun putem să avem pentru a face curaţenie în hainele vechi pentru altele noi? Trebuie să fim mereu în pas cu moda, iar de Black Friday este foarte uşor şi mai ales, accesibil! Avem de unde alege, fie că optăm pentru un accesoriu care să scoată ţinuta în evidenţă, o geantă chic sau articole de iarnă.

Printre magazinele care au pregatite reduceri substantiale se numara:

DyFashion.ro: este locul unde vei putea gasi in special tinute de ocazie, la preturi accesibile. Produsele din colectiile noi vor fi reduse cu pana la 60% iar cele din colectiile mai vechi, cu pana la 80%. Vezi aici gama completa de produse!

dEpurtat.ro: are disponibile sute de produse din categoria incaltaminte iar de Black Friday, vor avea peste 200 de produse ce vor beneficia de reduceri intre 40 – 60%. Vezi aici colectiile!

Zonia.ro: promite discount-uri de pana la 70% la peste 500 de produse, in special cele de sezon:  Geci, Paltoane, Sacouri, Costume Sport, Camasi, Rochii de Zi. Vezi aici mai multe despre produsele disponibile!

PPT.ro: este un alt magazin unde preturile vor fi foarte accesibile, in special in perioada acestui Black Friday.Vezi aici toate categoriile de produse!

LaFemme.ro: va participa la Black Friday cu reduceri procentuale la mai multe categorii de produse. Pentru mai multe detalii, vezi aici!

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite