Cel mai enervant lucru pe care îl fac pasagerii în avion, conform unui însoțitor de zbor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meseria de însoțitor de bord nu este atât de fascinantă pe cât ar putea crede mulți. De fapt, există câteva lucruri care îi enervează cu adevărat pe aceștia, relatează Daily Mail.

Unii pasageri aduc la bord bagaje prea mari. Foto: Pixabay (Arhivă)
Unii pasageri aduc la bord bagaje prea mari. Foto: Pixabay (Arhivă)

Un însoțitor de bord experimentat a dezvăluit cel mai enervant lucru pe care îl fac pasagerii, care se întâmplă chiar înainte ca avionul să decoleze. 

Chris Kellum, care lucrează la o companie aeriană americană, a publicat un videoclip pe TikTok în care le arată urmăritorilor săi exact ceea ce nu ar trebui să facă. 

El a hotărât să își folosească contul pentru a-și exprima indignarea față de pasagerii care aduc la bord bagaje prea mari și se așteaptă ca acestea să încapă în spațiile de depozitare de deasupra capului. 

Kellum a explicat în videoclip de ce trebuie respectate regulile companiilor aeriene. El transmite apoi un mesaj foarte simplu: dacă bagajul nu încape, va trebui să fie înregistrat. De asemenea, înainte de decolare, însoțitorul de bord anunță: „Dacă puneți o geantă mai mare în compartimentul de deasupra capului, vă rugăm să vă asigurați că se închide înainte de a vă ocupa locul". 

În continuare, în clipul video este exemplificată o astfel de situație. O colegă, care interpretează rolul pasagerului, pune un bagaj mare în spațiul de depozitare. Fiindcă este mult prea mare, roțile acestuia rămân ieșite în afară. 

Ulterior, aceasta își ocupă locul, înainte ca însoțitorul de bord să se apropie și să spună: „Compartimentul de deasupra capului nu se închide”. 

Din păcate, nu încape, așa că va trebui să vă înregistrăm bagajul", a mai precizat Kellum. Colega sa, care se comportă ca un pasager iritat, spune: „Dar nu înțeleg, a intrat și data trecută”. 

„Cum se face că nu a intrat astăzi? Ce s-a întâmplat? S-a micșorat avionul? Ce se întâmplă?”, a continuat Kellum. 

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite