Bărbatul care a deschis o conservă de ton în timpul unui zbor. „Trebuie să fie în topul crimelor împotriva umanității”

0
Publicat:

Un incident minor dintr-o călătorie cu avionul i-a adus unei influencere peste 1,8 milioane de vizualizări pe TikTok.

Anumite alimente nu ar trebui să fie consumate în timpul zborului. Foto arhivă
Anumite alimente nu ar trebui să fie consumate în timpul zborului. Foto arhivă

O influenceră americană a dat lovitura pe TikTok, după ce a postat un video în care descria un incident minor din timpul unei călătorii cu avionul, când un pasager a deschis o conservă de ton. În scurt timp, filmuleţul ei a adunat peste 1,8 milioane de vizualizări şi nenumărate comentarii.

Influenceriţa americană Ally Jaksen și-a transformat experiența din avion într-un TikTok postat sub sloganul: „Conservele de ton din avion trebuie să fie în topul crimelor împotriva umanității”.

Ea a relatat că, recent, într-un zbor de dimineață de la Anchorage la Seattle, vecinul ei de scaun a scos, la un moment dat, o conservă de ton, pe care a mâncat-o tacticos cu furculiţa.

 „Mi s-a părut prea ciudat și nebunesc pentru a fi real. Nu am mai văzut niciodată așa ceva”, spune influenceriţa în vârstă de 26 de ani, care călătoreşte destul de frecvent cu avionul.

Filmuleţul ei a devenit viral şi s-a bucurat de o mulţime de comentarii, cele mai multe pozitive. În timp ce majoritatea au susţinut-o în ceea ce priveşte consumul în avion alunor alimente cu mirosuri puternice, au fost şi câţiva care au recunoscut că şi ei au mâncat peşte în avion. O femeie a postat un videoclip în care se vedea mâncând un sandviș cu ton în ceea ce părea a fi toaleta avionului, cu explicația următoare: „Începuse să miroasă, băieți. Sunt pe scaunul din mijloc”, relatează yahoo.com.

Deşi în numeroase materiale care au fost dedicate etichetei de zbor autorii sunt unanim de acord că alimentele cu miros înțepătoar sau deranjant nu ar trebui consumate în timpul zborului, nu există o regulă explicită în acest sens.

Expertul național în etichetă Diane Gottsman, proprietar al Protocol School of Texas, spune că, deoarece nu există reguli oficiale împotriva aducerii alimentelor mirositoare în avion, „depinde de noi, ca pasageri, să fim politicoși, să luăm decizii bune”.

Alimentele precum tonul și salata de ouă au, în general, un miros puternic și ar trebui să fie consumate înainte de îmbarcarea în avion, mai recomandă ea, precizând că pasagerii așezați în apropierea unei persoane care consumă aceste alimente ar putea solicita unui însoțitor de bord schimbarea locului.

În ceea ce-i priveşte pe însoţitorii de bord, şi opiniile acestora cu privire la anumite alimente care se consumă în avion sunt împărţite.

De pildă, Rich Henderson, care conduce blogul Two Guys on a Plane și conturile de social media împreună cu soțul său, Andrew, a declarat că el crede că alimentele puternic parfumate, colonii și alte mirosuri nu au ce căuta în avioane. „Orice lucru care ar mirosi puternic într-un spațiu comun restrâns și ar putea deranja potențial alți pasageri este un nu în cartea mea!”, a scris el.

De partea cealaltă, soțul său, Andrew Henderson, tot însoţitor de bord, a avut o părere diferită.

„Sincer, sunt atât de multe mirosuri ofensatoare într-un avion uneori, așa că, dacă nu este ton, atunci este probabil cineva cu pantofii scoși sau alt miros”, a spus el.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite