Antrenoarea fiicei Madonnei participă la un concurs de miss în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhiva personala
FOTO arhiva personala

Printre finalistele competiţiei Miss Models International, eveniment care va avea loc la Sibiu, la 12 iulie, se va număra şi o sportivă care i-a predat lui Lourdes, fiica Madonnei, lecţii de gimnastică ritmică.

Silviya Taseva, reprezentanta Bulgariei, îşi va reprezenta ţara natală în competiţia de la Sibiu, în speranţa că va primi voturile membrilor juriului. Pe lângă atuurile fizice, tânăra speră să impresioneze juriul şi cu bogata activitate sportivă.

Silviya a fost campioană la gimnastică ritmică, a reprezentat echipa naţională încă de când avea 12 ani şi a obţinut medalii de aur şi de bronz la campionatele mondiale şi europene de gimanstică ritmică.

Ajunsă în Statele Unite ale Americii, bulgăroaica a început să predea cursuri pentru juniorii din echipa de gimnastică ritmică ale SUA, precum şi lecţii private pentru copiii unor vedete de la Hollywood.Printre aceştia s-a numărat şi Lourdes, fiica celebrei Madonna, despre care bulgaroaica spune că este foarte inteligentă şi că a prins rapid toate sfaturile pe care i le-a acordat în materie de gimnastică ritmică.

Silviya este, de asemenea, acrobată şi expertă în dans lyrical jazz. Ea va concura la Sibiu, alături de alte 19 finaliste în cursa pentru marele titlu de Miss Models International.
Evenimentul, organizat până acum doar la New York, va promova astfel România, şi Sibiul în mod special, ca destinaţie turistică şi culturală, în Statele Unite ale Americii şi în toate ţările ale căror reprezentante intră în competiţie.

Timp de şapte zile, din momentul sosirii la aeroport şi până la finalul evenimentului, modelele vor fi însoţite de camerele de filmat, înregistrările urmând să fie incluse într-un documentar ce va putea fi urmărit ulterior de telespectatori din întreaga lume.

Mai mult, fotografiile realizate la cele mai reprezentative locaţii cu potenţial turistic din Sibiu şi din împrejurimi vor compune Miss Models International Calendar, o publicaţie care va fi promovată în ţările de origine ale participantelor.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite