Andreea Raicu şi-a lansat colecţia Simplicity

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Raicu are un nou proiect vestimentar
Andreea Raicu are un nou proiect vestimentar

Vedeta postului Prima TV şi-a lansat o nouă linie vestimentară, în colaborare cu brandul PNK casual. Prima colecţie se numeste Simplicity şi este deja disponibilă în magazinele PNK casual şi pe www.shop.andreearaicu.ro.

Colecţia constă în 12 piese vestimentare de bază în orice garderobă, printre care rochiile negre, tricourile, fustele conice, pantalonii mulaţi, rochiile din piele şi fustele lungi.
„Ideea acestei colecţii a pornit de la comunitatea pe care am creat-o pe site-ul www.andreearaicu.ro

Cititoarele noastre fac parte din diverse tipologii de personalităţi, cu vârste diferite, cu preocupări variate, dar care au în comun faptul că iubesc moda şi tendinţele“, a declarat Andreea Raicu. „Mai mult decât atât, cititoarele noastre sunt interesate de construirea unui stil personal, vor să ştie cum să aleagă şi să poarte cu stil piesele vestimentare, cum să facă shopping inteligent, care sunt itemurile în care merită să investească“, a mai zis acesta.

Pentru realizarea acestei colecţii, prezentatoarea TV s-a încadrat într-un buget redus. „Piesele de bază pot fi combinate cu uşurinţă atât în ţinute de zi, cât şi în outfituri pentru ocazii speciale. Astfel, cu o suma relativ mica, poate fi obţinut un rezultat maxim atât ca impact vizual, cât şi ca număr de ţinute“, a mai explicat creatoarea colecţiei. 

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite