Living, dormitor şi insulă de bucătărie într-o garsonieră de 30 metri pătraţi, amenajată cu 10.000 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
d

Garsoniera pe care urmează să o vezi are numai 30 metri pătraţi. Cu toate acestea, nu poate fi descrisă altfel decât aşa: e o locuinţă completă, cu living pentru relaxare, zonă de dormit cu pat dublu, un mini-birou lângă ea, insulă cu scaune de bar pentru luat masa şi o bucătărie echipată. Pe lângă toate, a încăput şi un dressing generos, aşa că proprietarul nu duce lipsă de spaţii de depozitare.

Şi s-a asigurat personal de asta, căci tot el a creat întregul concept de amenajare. De fapt, totul a pornit de la o provocare. „Am vrut să-mi dovedesc mie şi câtorva prieteni că se poate amenaja un apartament de 30 metri pătraţi la cheie şi poate fi funcţional”, povesteşte  Lucas Cornea. Garsoniera se află într-un bloc din comuna Giroc, judeţul Timiş. Lucas a cumpărat-o la roşu în anul 2019, iar în trei luni a şi amenajat-o.

A eliminat peretele dintre bucătărie şi living

a

Dezvoltatorul a predat spaţiul la alb, doar cu gresia montată – finisaj ales tot de Lucas. Iar de restul finisajelor s-a ocupat ulterior – de unele dintre ele chiar personal. Şi a fost nevoie şi de o recompartimentare. „Apartamentul a fost prevăzut cu bucătărie separată de living, dar am renunţat la această propunere de despărţire a spaţiilor”, explică el. Marele avantaj a constat în geamurile mari care ofereau multă lumină naturală şi de care a vrut să profite.

„Dormitorul” e delimitat prin riflaje de lemn

Zona de dormit e delimitată vizual de zona de relaxare din living prin riflajele din lemn, care au fost un proiect DIY şi care asigură şi intimitate. De acolo se vede tot apartamentul şi a devenit rapid colţul preferat al lui Lucas. La capătul patului, după „zidul” de riflaj, i-a încăput şi un mini-birou.

Citeşte continuarea aici.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite