Huidu se ia acum de Morar şi de Buzdugan - Revista presei mondene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa mondenă de astăzi scrie despre conflictul dintre Huidu şi Buzdugan, părerea lui Paulo Coelho despre prezenţa lui Tony Blair la JO de la Rio sau evoluţia unui copil de 4 ani la "Britain's Got Talent". Printre alte subiecte, Ilie Năstatse şi Amalia divorţează, iar Madonna s-a împăcat cu Jesus Luz.

Huidu se ia acum de Morar şi de Buzdugan. După ce a pus paie pe foc, criticând-o pe Teo pe blogul personal, Şerban Huidu trece la criticarea altor colegi de breaslă. Este vorba despre Mihai Morar şi de Daniel Buzdugan pe care îi consideră "baieţaşi de cartiere mărginaşe", scrie Agenţia de Presă Mondenă. Dorind să arate că postul de radio la care activează, Kiss FM, este numărul unu, Huidu a postat pe blog audienţele, insinuând că Radio Zu, principalul concurent nu mai stă atât de bine la popularitate, scrie Click.

Paulo Coelho nu-l vrea pe Tony Blair consultant la JO de la Rio. Cel mai cunoscut scriitor brazilian, Paulo Coelho, şi-a exprimat părerea că fostul prim-ministru al Marii Britanii nu poate fi folosit în calitate de consultant pentru Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro.
Celebrul romancier a considerat propunerea făcută lui Blair o greşeală, numindu-l, într-un mesaj pe Twitter, 'criminal de război', din cauza amestecului în războiul din Irak. Coelho a opinat, de asemenea, că brazilienii trebuie să fie capabili să se organizeze singuri, anunţă Click.

Cheeky Girls, umilite de un puşti de 4 ani. După ce româncele noastre Gabriela şi Monica Irimia de la Cheeky Girls s-au făcut de râs la emisiunea “Britain’s Got Talent”, dansul lor lăsând de dorit, un puşti de doar 4 ani a uimit juriul, dând clasă tuturor. Micuţul Kayim-Ali Jaffer a strălucit pe scenă, imitând unul din dansurile regretatului Michael Jackson. Băieţelul, care a fost catalogat ca fiind un mic geniu, a învăţat singur să-l imite pe celebrul cântăreţ, uitându-se la videoclipurile acestuia, şi are şanse mari să câştige concursul televizat din Marea Britanie, potrivit Libertatea.

Ilie Năstatse şi Amalia divorţează.
Lovitură de teatru în lumea bună. Fostul mare tenismen Ilie Nastase (63 de ani) şi soţia lui, Amalia (34 de ani), au decis să divorţeze! Cei doi s-au cununat civil în vara lui 2003, la Paris. Idila lor începuse în 1996, la concertul susţinut de Sting în România. A fost dragoste la prima vedere, iar de atunci au fost nedespărţiti, potrivit Cancan.

Madonna s-a împăcat cu Jesus Luz. După ce în urmă cu o săptămână presa de peste Ocean a scris că fotomodelul brazilian Jesus Luz (23 de ani) i-a dat papucii Madonnei (51 de ani), zilele trecute, cei doi au fost fotografiaţi luând cina împreună la un restaurant din Rio de Janeiro, Brazilia, şi apoi plecând ţinându-se de mână, notează Libertatea.

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite