Horoscopul lunii iulie 2015: Peştii au probleme de sănătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscopul lunii iulie 2015. Deşi per total este o lună prielnică, unii nativi vor trece prin perioade tensionate. Racii sunt predispuşi la accidente şi conflicte, în timp ce Leii şi Gemenii se vor bucura de efectele benefice ale astrelor. Luna iulie nu va lăsa pe nimeni indiferent.

Horoscopul lunii iulie 2015: Berbecii, romantici incurabili

Berbecii sunt generoşi şi cuprinşi de romantism. O nouă iubire, o regăsire, o împăcare sau un eveniment major în viaţa de cuplu îi „pândeşte” chiar după colţ, segmentul romantic fiind dominator luna aceasta. Interesele berbecilor sunt orietate către bani şi viaţă personală, fapt care le aduce o perioadă productivă din punct de vedere financiar, dar şi cu foarte multe obligaţii. Este o perioadă excelentă pentru activităţi energice în aer liber şi, în general, pentru mişcare.

Taur

În luna iulie, viaţa amoroasă a Taurilor se află într-o poziţie slăbiă şi tensionată. Cel mai probabil complicaţiile sunt trecătoare şi nu merită să vă îngrijoraţi. Fiţi totuşi atenţi, căci s-ar putea ca problema să fi plecat chiar de la dumeavastră. Inflexibilitatea, lipsa de înţelegere, tendinţa de a reproşa, critica şi reacţiona cu agresivitate vă fac adevărate probleme. Luna aceasta, Taurii sunt plini de inovaţie, aşa că veţi avea o lună profitabilă, dar cu o condiţie: nu faceţi lucrurile în pripă şi nu riscaţi. Reapare o problemă de sănătate mai veche. 

Gemeni

Gemenii vor avea parte de o lună încărcată cu erotism, armonie, vorbe dulci şi senzualitate. Este posibil să apară cineva nou în viaţa dumneavastră sau să se reaprindă flacăra unei iubiri mai vechi. Luna iulie este excelentă pentru a vă pune la lucru inteligenţa, darul comunicării, agilitatea şi dexteritatea, scrie eastrolog.ro. Aveţi succes în negocieri şi şanse mari să încheiaţi noi parteneriate profesionale, sa castigi noi contracte. Bani mai mulţi, investiţii mai avantajoase, idei şi soluţii menite să vă facă activitatea mai profitabilă.

Rac

Şi sexualitatea Racului atinge apogeul în luna iulie, aceasta fiind o lună deosebit de palpitantă în plan sentimental. Vă veţi implica într-o nouă relaţie sau vă veţi „îmbarca” într-o aventură plină de tentaţii. În luna iulie, aceşti nativi simt nevoia să se impună, să îşi demonstreze calităţile şi să fie în centrul atenţiei, motiv pentru care impresionează prin puterea lor de muncă, ideile ingenioase şi strategiile eficiente. 

Horoscopul lunii iulie 2015: Leul are probleme de sănătate

Leii au, de o jumătate de an, foarte mare nevoie de afecţiune, porniti instinctuale puternice şi o mare receptivitate sentimentală. Cheful de aventură v-ar putea părăsi, însă, în momentul în care anumite evenimente sau persoane din trecut revin în viaţa dumneavastră. Din fericire, realizările profesionale vă ridică moralul. Reuşitele se petrec fără prea mult efort, în conjuncturi avantajoase. Sănătatea dumneavastră este în pericol. 

Fecioară

Nativii Fecioară se vor bucura luna aceasta de iubire în tihnă, dar vor sta şi să analizeze viaţa de cuplu, pentru a depista ce merge prost. Acesta este un bun prilej de a vă evolua sincer nevoile şi aşteptările, dar şi eforturile depuse pentru fericirea jumătăţii dumneavastră.  Aveţi o viaţă socială foarte activă şi vă impuneţi în faţa celorlalţi, asupra cărora aveţi un impact puternic şi autoritar. 

Balanţă

Viaţa amoroasă a Balanţelor se află într-o pasă destul de proastă din cauza provocărilor, tensiunilor şi a conflictelor repetate. Nu permiteţi ca sentimentele să vă influenţeze foarte tare alegerile în carieră. În plan profesional, însă, Balanţele se bucură de foarte multă activitate. Aveţi o atitudine dinamică şi nimic nu vă poate sta în cale când vă fixaţi un obiectiv. Financiar vă descurcaţi bine, dar este posibil să revină în atenţie o problemă mai veche. 

Horoscopul lunii iulie 2015: Scorpionii excelează profesional

Scorpionii au şanse mari să îşi îndeplinească cele mai fierbinţi fantezii. Viaţa dumneavastră sentimentală este plină de satisfacţii şi realizări deosebite. Aveţi însă grijă să nu cereţi prea mult de la cel cu care vă împărţiţi viaţa şi să nu vă folosiţi în niciun fel de sentimentele partenerului. Din punct de vedere profesional, Scorpionii au o lună excelentă.  Este recomandat să puneţi mai mult accentul pe viaţa mondenă, să participaţi la evenimente publice, gale şi sindrofii, fiindca în astfel de conjuncturi se pot ivi noi oportunităţi.

Săgetător

Luna aceasta, Săgetătorii sunt deosebit de romantici şi devin mai sentimentali şi senzuali decât de obicei. Detetaţi singurătatea şi vreţi să împărtăşiţi totul cu cei apropiaţi, aşa că veţi călători alături de persoana iubită. Deşi trăiţi un vis, aveţi tendinţa de a analiza relaţia în detaliu. În afaceri vă interesează şi vă motivează colaborările cu alte persoane, cum ar fi câştigurile din parteneriate, moşteniri, sponsorizări etc. Terenul este destul de nesigur în iulie 2015, aşa că ar fi preferabil să nu riscaţi.

Capricorn

Capricornul are luna aceasta rolul de iniţiator, preferând să facă primul pas, prin reacţii prompte şi imediate. Fiţi totuşi atenţi cu atitudinea dumneavastră impulsivă, care ar putea fi un motiv de supărare pentru partenerul de viaţă. Pe tot parcursul lunii iulie, în viaţa de cuplu a Capricornilor există un oarecare risc de conflict. Răbdarea şi comunicarea sunt esenţiale. În ceea ce priveşte cariera, după mai multe săptămâni de muncă, urgenţe şi încurcături, luna aceasta nativii Capricorni intră într-o perioadă mai relaxată.

Horoscopul lunii iulie 2015: Vărsătorul riscă să se accidenteze la locul de muncă

În cuplurile Vărăstorilor se instalează armonia şi fericirea, urmate de realizări comune, precum o logodnă sau o vacanţă mult dorită. În cazul nativilor singuri, şanseel de a întâlni pe cineva cu care să îşi împartă viaţa cresc. Luna iulie va impune un ritm al muncii mai alert, dar vă va face şi mai eficienţi. Cu toate acestea, din cauza volumul mare de lucru există riscul producerii a diverse accidente la locul de muncă.

Peşti

Luna iulie are un foarte mare potenţial amoros pentru Peşti, cărora le „înfloreşte” sexualitatea, instinctul de cucerire şi spiritul de aventură. Elanul sentimental ia amploare, iar dumneavastră preluaţi iniţiativa. Iulie este o luna activă şi prosperă pentru aceşti nativi, în care lucrează cu tragere de inimă şi eficienţă. Financiar, sunteţi pe val. Sănătatea trebuie ţinută sub observaţie în continuare. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite