Trei zodii vor avea parte de o vară cu lacrimi. Nativii de care ghinioanele se vor ține lanț

0
Publicat:

Nici trei săptămâni nu ne mai despart de începutul verii 2023, perioadă nu tocmai benefică pentru trei dintre zodiile horoscopului, urmărite, timp de trei luni, de ghinion, potrivit astrologilor.

Horoscop. FOTO arhivă
Horoscop. FOTO arhivă

Soare, concediu, bună dispoziție. La ele se rezumă, în mod ideal, vara. Dar nu mereu și nu pentru toată lumea. Astrologii au, în 2023, vești proaste pentru unii nativi. 

Trei zodii vor avea neșansa ca vara aceasta să le aducă numai probleme și bătăi de cap, potrivit Click! 

Nativii din zodia Pești riscă o vară nefastă, plină de ghinioane, mici sau mari, care le vor sabota entuziasmul pentru plajă și distracție. Ei vor trebui să fie mereu atenți cei din jurul lor, pentru a încerca să evite problemele.

Și Leul poate avea ghinion în această vară. 

Zodie de foc, Leul are, în general, soarele și căldura verii de partea sa, nu însă și în acest an, când lucrurile se anunță exact invers pentru el. Certurile cu cei din jur, întârzierile și alte probleme mărunte vor fi la ordinea zilei pentru nativii Lei și le vor face vara un sezon pe care vor dori să îl uite cât mai repede.

Citește în Click! care este cea de-a treia zodie pentru care vara nu va fi nici pe departe potrivit așteptărilor și ce probleme se anunță pentru nativii ei.

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite