Horoscop săptămânal 28 octombrie-3 noiembrie. Berbecii trec prin momente de saturație mintală

0
Publicat:

Horoscopul săptămânal pentru perioada 28 octombrie - 3 noiembrie 2022 îți aduce previziuni astrale complete, realizate de astrologul Click!, Lorina, pentru fiecare zodie.

 Racilor este posibil să li se refuze sprijinul financiar FOTO: Shutterstock
Racilor este posibil să li se refuze sprijinul financiar FOTO: Shutterstock

Berbec

Treceţi prin momente de saturaţie mintală, iar orice stimul vă poate face să reacţionaţi exagerat faţă de orice problemă apărută. Cu precădere, în prima parte a perioadei, e indicat să staţi mai liniştiţi în faţa activităţilor persoanelor tinere, să nu judecaţi pripit şi să faceţi achiziţii brusc care să nu fie chiar cu durată lungă de viaţă.

Veţi avea parte de contradicţia dintre dorinţa de retragere, autoreflecţie şi nevoia de a ieşi, de a fi prezent la evenimente unde participă mentorii şi de a achita taxe de participare, de a face investiţii în viitorul educaţional. Veţi fi iritat de regulile nescrise ale vieţii sociale, dar logica firească va domina comportamentul în final. Veţi fi melancolici, dar acceptaţi că e momentul să vă faceţi strategii pentru perioada următoare, iar pentru asta e nevoie de sacrificii,de timp şi sume de bani chiar dacă tendinţa e spre ieşire şi relaxare cu grupul de prieteni.

Taur

În primele câteva zile sunteţi mai abordabil, vă folosiţi de autoritatea personală în modul cel mai constructiv pentru interesele individuale şi aveţi ocazia să fiţi remarcat sau să intraţi în cercuri sociale de un nivel superior faţă de cel obişnuit. Impresia este importantă, e nevoie să vă îmbunătăţiţi unele detalii, modul de prezentare, dar lucrurile se aşează cu uşurinţă la locul şi momentul potrivit.

Dacă se ivește o propunere de a lucra la un proiect secret, de a-i ajuta pe alții, de a coopera într-o echipă în care ați avea statutul doar de membru lucrător, nu ezitați să vă implicați. Veți face un bine care vi se va întoarce îndoit.

Întoarcerea lui Jupiter în Pești va redeschide o relație de prieteni întreruptă acum câtva timp, căci ea trebuie lămurită și clarificată.

Cât despre parteneriate, veți avea ocazia să meditați asupra lor la nivel superior și să vedeți ce anume trebuie schimbat acolo dacă nu sunteți mulțumiți de stadiul relației.

Gemeni

În acest timp, vi se cere să vă folosiţi de sistemul propriu de valori, să utilizaţi la maxim resursele interioare pentru a vă duce la bun sfârşit sarcinile. Viaţa interioară e cea care dictează multe din comportamentele exterioare şi determină anumite acţiuni sau planuri să se concretizeze sau să fie puse în aşteptare. Dispoziţia variază în funcţie de atmosfera de acasă, unde e bine ca, cel puţin spre sfârşitul perioadei, să fiţi mai organizat, să planificaţi momente împreună, să luaţi masa toţi odată şi să aflaţi planurile din mintea celorlalţi membri din familie. Se vor accentua activităţile casnice, nevoia de a vă ocupa de necesităţi afective ale cuiva drag, dar şi de a impune unele reguli noi în cămin. Nu sunteţi foarte dispus la negocieri pe nici un plan şi nu simţiţi că vă puteţi baza complet pe nimeni acum. Este un moment bun să puneţi în mişcare ideile care au la bază un proiect realist şi cu rezultate pe termen lung, nu vizibile imediat.

Rac

Evenimentele și investițiile riscante la mijlocul săptămânii pot fi ineficiente și intempestive și necesită calcul cu exactitate a situației. Este posibil să vi se refuze sprijinul financiar, va trebui să vă bazați mai mult pe voi înșivă și nu pe parteneri. Pot apărea inclusiv conflicte, ciocniri de interese, rivalitate și invidie.

Spre final de perioadă vine șansa de a găsi noi surse de venit, de a investi cu succes în casă, în imobiliare sau în proiecte noi. Poate veți apela la împrumuturi, deși vă sfătuiesc să vă calculați realist veniturile și cheltuielile cu înapoierea lor. Trebuie să fiți eventual mai întreprinzători și mai deschiși comunicării. Acesta este un timp bun pentru a ieși, pentru a vorbi în public, pentru relații romantice sau de afaceri, căci aveți toate șansele să deveniți populari și atractivi pentru noi parteneri și relații pe termen lung. Carisma, magnetismul și potențialul vor crește, ceea ce va permite să consolidați relațiile afective și să experimentați iubirea.

Citește articolul integral pe Click.ro.

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite