Horoscop săptămânal 17-23 aprilie. O zodie se vede nevoită să revină asupra unor obligații neachitate

0
Publicat:

Horoscopul săptămânii 17-23 aprilie este realizat de astrologul Click, Lorina, și vine cu predicții complete pentru cele 12 zodii.

Diagramă cu cele 12 zodii si constelațiile corespunzatoare
Horoscopul săptămânii 17-23 aprilie Foto Shutterstock

Berbec

În primele 2 zile, nu este momentul potrivit pentru a călători, pentru a începe un nou loc de muncă, pentru a face declarații prea vocale, pentru a cere drepturi.

Apoi va fi însă mai bine. Abilitățile intelectuale și analitice se vor activa, veți putea demonstra pe deplin profesionalismul, competența, experiența și talentele creative. O abordare informală a afacerilor, o capacitate de a vedea esența întrebărilor, vă va ajuta să experimentați noi lucruri și să oferiți idei originale. Veți fi mai deschise comunicării, așa că sunt posibile întâlniri interesante, cunoștințe, hobby-uri romantice. Modificările emoționale vă pot determina să vă schimbați imaginea, să vă actualizați garderoba, să mutați mobilierul din casă, practic să vă demonstrați talentul de stilist, de designer.

Veniturile financiare vor crește, puteți primi cadouri, recompense, oferte frumoase, sponsorizări. Prin urmare, la sfârșitul săptămânii, optimismul și pofta de viață vor reveni.

Taur

Vă recomand să folosiți această perioadă pentru a detalia chestiuni importante și întâlniri, pentru demonstrarea de abilități organizatorice și creative. Impulsul primit în perioada anterioară abia acum își poate începe formarea și dezvoltarea, trecerea de la cuvinte la fapte.

Se pot dezvolta hobby-uri și talente, se pot obține rezultate bune în sport și artă. Veți avea ocazia să fiți mândri nu numai de succesele voastre, ci și de copiilor. Multe eforturi pot fi investite în creșterea lor, în formarea unor personalități sănătoase și fericite.

Este un moment bun și pentru viața personală, pentru a pune la cale căsătorii, a avea copii, precum și pentru a vă consolida starea de bine,de carieră, pentru a deveni faimos, pentru a crește popularitatea.

Grijă pe 21 și 22, sunt posibile inconsecvențe, dezamăgiri și prăbușirea unor planuri! Pot exista probleme financiare din cauza frivolității și a omisiunilor din partea voastră. Nu este de dorit să semnați documente financiare ori să efectuați achiziții mari. Amânați-le pentru zilele în care se ameliorează energiile pe zona de carieră, de activități sociale.

Gemeni

21-22, va exista o tendință de informații, judecăți și concepții greșite, o abatere de la obiectivele stabilite, precum și o revenire la obligații neîndeplinite anterior. Ar trebui să vă feriți de dezinformare și înșelăciune, precum și de pierderi de bunuri și eșecuri financiare.

Din 23 aprilie încolo, veți putea acționa mai eficient, veți avea farmec și atracție, precum și nevoia de experiențe și senzații noi. Pasiunea, dorința de schimbare crește, iar unii vor dori să se angajeze în aventuri, experimente, simțind că norocul va fi de partea lor. Ei vor reuși foarte mult, nu doar în carieră și afaceri, ci chiar în jocurile de noroc ori în speculații.

Cu Venus pe semnul vostru, e vremea să întăriți relațiile existente ori să căutați o oportunitate de a construi altele noi. Acesta este un moment minunat pentru a vă reîmprospăta imaginea .Cheltuiți bani pentru schimbare de look, pentru, lucruri elegante, pentru produse necesare unei diete care vă permite să vă îmbunătățiți rapid corpul și silueta.

Rac

Evenimente neașteptate încă vă mai pot scoate din rutina obișnuită la început de săptămână. După care, veți avea idei deosebite și hobby-uri noi, dar este puțin probabil să rămână permanente. Pot însă aduce o schimbare drastică a obiceiurilor. Spre exemplu, puteți începe brusc să vizitați un club de fitness sau să cumpărați

aparate de sport la domiciliu. Astfel, sunt posibile cheltuieli în plus pentru un nou subiect al pasiunii voastre.

Atenție, căci vă puteți lăsa atras de febra câștigurilor ușoare și să cumpărați bilete la loto sau, în speranța unor reduceri, să lăsați în magazin de două ori mai mulți bani decât v-ați planificat. Copiii au nevoie de suport material, iubitul sau familia vor avea nevoie brusc de bani. Trebuie rezerve.

Familiilor cu copii le recomand să petreacă în această perioadă cât mai mult timp posibil cu ei, fără însă a-i răzgâia prea mult și a le face toate mofturile costisitoare.

Leu

Încă sub energii de eclipsă, iritabilitatea mai poate crește și veți fi capabili de acțiuni excentrice, veți fi gata să răspundeți furios, chiar agresiv, oricui vă va sta în drum. Dorința de libertate cu orice preț poate provoca o ruptură cu părinții sau certuri în familie. Aveți grijă la reacții și fapte cel puțin în prima jumătate a săptămânii, pentru că le puteți regreta mai târziu!

Medical, sensibilitatea organismului la toxicitate există. Pentru a preveni, recomand să vă abțineți de la consumul exagerat de alcool sau de medicamente, să verificați puritatea apei potabile și calitatea alimentelor.

Profesional, pot apărea și aici probleme de rezolvat dar, chiar și așa, nu vor exista cazuri grave legate de bani. O veți duce decent cel puțin. Chestiunile profesionale sunt legate cred de ceva din trecut, de dușmănii, de concurenți, de controale. Stați liniștiți pentru că aveți puterea de a gestiona în favoarea voastră situația!

Citește horoscopul complet pe Click.ro

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite