Horoscop săptămâna 2-8 februarie 2024. Schimbări majore pentru 4 zodii, cine primește un avertisment legat de fraude

0
Publicat:

Lorina, astrologul Click!, vine cu vești extraordinare pentru nativii a 4 zodii. Horoscopul pentru săptămâna 2-8 februarie este aduce noroc nesperat și schimbări majore, anunță click.ro. O zodie este avertizată să aibă mare grijă, deoarece furturile sau fraudele le dau târcoale.

Horoscopul săptămânii vine cu vești bune pentru 4 zodii FOTO Shutterstock
Horoscopul săptămânii vine cu vești bune pentru 4 zodii FOTO Shutterstock

Berbec

Devine important să învăţaţi din lecţiile trecutului, să ştiţi să citiţi semnele de avertizare, ce să evitaţi şi când să vă implicaţi. Riscaţi să faceţi investiţii nu tocmai profitabile în domenii cunoscute şi unde v-aţi mai încercat norocul. Acum nu pare să vă iasă pasienţa. Semnale sunt, intuiţi cumva că totul e prea frumos ca să fie adevărat şi e indicat în orice aveţi de întreprins să faceţi analize amănunţite, să notaţi cu lux de amănunte avantaje şi dezavantaje.

Şansa ar putea veni pentru aceia care sunt dispuși să pună la bătaie stabilitatea profesională sau financiară actuală şi să se comporte ca şi cum nu au nimic de pierdut. Puteți să riscaţi, dar vorbim de perioada de mijloc a săptămânii şi de ferestre mici de oportunitate. Păstraţi viziunea realistă, reevaluaţi, mai ales la început de perioadă şi acordaţi timp celor dragi, luaţi masa mai des cu familia şi distraţi-vă în special cu copiii sau cu cei mai tineri.

Taur

Investiţi timp în cămin, poate programaţi o consultaţie cu un specialist în design sau în feng shui, consultaţi-vă cu diverşi specialişti, cu familia şi luaţi în calcul o schimbare de peisaj. Faceţi drumuri numeroase pentru a pune la punct detalii, a rezolva atât sarcini pentru voi, cât şi pentru alţi membri din familia extinsă. Comunicarea este accentuată şi devine importantă atitudinea cu care abordaţi diversele subiecte supuse negocierii întrucât, dacă deveniţi prea intens sau pasional în argumentare, intraţi în lupte de putere sau discuţii prea filozofice din care va fi greu sa ieşiţi cu imaginea intactă.

Gemeni

Începeţi treptat să acordaţi mai multă importanţă spre tot ce vă sporeşte confortul din casă, spre aspecte şi activităţi care să vă uşureze munca, să vă aducă stabilitate şi să veniţi cu drag înapoi în cămin.

Puteţi fi implicat în discuţii mai tensionate cu familia, ori sunt consultaţii de ansamblu privind situaţii care privesc familia în sens extins. Sau pot apărea unele probleme privitoare la starea de sănătate a unui membru. Indiferent despre subiect, nu aveţi motive reale de îngrijorare, deoarece în final totul se aşează cum nu se poate mai bine pentru voi şi cei dragi.

Rac

Orice activitate colectivă poate fi însoțită de o ciocnire de interese și nu va aduce rezultatul dorit. Există o mare probabilitate de apariție a unei situații periculoase pe drumuri, în manipularea echipamentelor, prin urmare, neglijența, graba pot duce la răniri, accidente și avarii.

În continuare, Nodul Sud traversează un sector casnic, garantând că veți găsi o mulțime de lucruri de finalizat acasă.

Leu

Litigii sunt posibile din cauza banilor, a unei moșteniri sau a împărțirii bunurilor după divorț. În plus, probabilitatea de furt și fraudă este mare. Nu este de dorit să luați decizii importante, să intrați în noi relații contractuale, căci cel mai probabil, multe vor fi schimbate și revizuite ulterior.Temerile, complexele, fricile pot să înfrâneze inițiativa creativă.

Fecioara

Energia va fi probabil cea mai intensă, pe măsură ce Luna se apropie de Capricorn spre finalul perioadei. Vor fi atunci evidențiate relațiile cu copilul, creativitatea sau o nouă cunoștință care va însemna ceva în viața voastră. Pentru ultima variantă, când veți realiza că sunteți cu partenerul potrivit, vă veți muta împreună, vă veți lua angajamente pe termen lung, vă veți logodi sau chiar vă veți căsători.

Citește articolul complet pe click.ro.

Horoscop



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite