Horoscop 14-20 iulie. Zodia care trebuie să evite călătoriile, cine va avea afaceri profitabile

0
Publicat:

Potrivit horoscopului din săptămâna 14-20 iulie, un nativ al zodiacului trebuie să evite călătoriile în această perioadă, iar un altul se implică în afaceri profitabile.

horoscop freepik jpg

Berbec

Aproape în fiecare zi, soarta va deschide noi drumuri care vă vor conduce spre un viitor complet diferit față de cum vi-l imaginați.Intuitiv, veți simți în ce direcție ar trebui să vă deplasați.

Norocul îi va însoți doar pe aceia care nu se opresc aici, care vor continua să-și aprofundeze și să-și extindă cunoștințele, abilitățile și contactele. Veți aprecia ceea ce puteți folosi practic și veți arăta perseverența în formare.

Mercur și Venus pe casa de dragoste poate reînvia sentimente vechi. Dacă sunteți singur, veți fi inundat de amintiri despre dragostea de odinioară și veți dori să începeți din nou. Dar acestea sunt speranțe goale care este puțin probabil să se împlinească.

Pentru familie, stelele promit sensibilitate reciprocă și manifestare a sentimentelor romantice. Partenerul poate aranja un weekend de neuitat și vă poate invita undeva.

Taur

Dacă veți avea tendința de a reacționa doar pentru că doriți să vedeți pe cineva mulțumit, dacă veți spune altora doar ceea ce vor ei să audă, atunci veți proceda greșit. Vă sfătuiesc să nu vă abateți de la opiniile voastre personale, chiar dacă-s extravagante.

În viața personală sunt necesare restructurări și mare atenție la detalii, deoarece persoane apropiate pot avea nevoie în continuare de atenția voastră

Și pe voi vă sfătuiesc să fiti mai atenți decât de obicei atunci când plecați la drum! În plus, ar trebui să luați măsuri pentru a preveni eventuale probleme medicale.

Luna Nouă-n Rac, deși se va forma pe un sector de relație cu mediul apropiat, totuși relația cu părinții, teme legate de locuință, toate pot duce la creșterea activității în treburile interne. Momentele legate de relațiile cu mama, de

achiziționarea sau amenajarea locuințelor, vin acum în prim-plan. Dar este mai bine să amânați soluția problemelor și achiziționarea de articole de uz casnic scumpe. Influența Lunii Noi este controversată, de aceea recomand să fiți mai atenți în toate domeniile.

Gemeni

Ca să puteți lucra în liniște pentru ale voastre, e nevoie să vă retrageți în spațiul vostru personal. Prezența unui loc sigur, în care nimeni nu vă deranjează și veți putea să vă luați timp, va fi necesar pentru odihna și restaurarea vitalității. Numai în singurătate veți putea continua munca internă serioasă. Vă veți putea dedica pasiunilor și hobby-urilor, planificării de călătorii. Merită să încercați să vă înscrieți la curs de desen sau de dans spre exemplu, deoarece abilitățile motorii inerente bune ale mâinilor și picioarelor vor contribui frumos la acest lucru.

Luna Nouă are loc în casa de bani, de modul de a-i câștiga și cheltui. Acolo va trebui să acordați prioritate găsirii de noi metode de a economisi, pentru că nu vă veți mai putea baza pe resursele partenerului.

Iar dacă mergeți pe drum, fiți cât mai atenți posibil. Recomand manifestarea tactului în comunicare, căci altfel, poate apărea un conflict greu de gestionat din cauza neînțelegerilor.

Rac

Deveniți ori prietenul, ori dușmanul vostru cel mai rău. Se ivesc ocazii să vindecați dileme din trecut care acum revin și zguduie planul emoțional din zona de parteneriate și relații. Totodată, e important să nu uitați că emoțiile și desfășurarea activității profesionale sunt interconectate, iar răbufnirile din subconștient pot avea loc la muncă și pot să răcească atmosfera colegială. Sunt momente de a reflecta, de a transforma modul de acțiune și de a face ceea e corect atât moral, cât și legal. Vă

puteți găsi mentori sau sfătuitori, persoane mai înțelepte cu care să împărtășiți dilemele.

Nu e o idee bună acum să călătoriți, chiar dacă doriți să plecați departe de stimulii care trezesc stările mai puțin plăcute și să luați o pauză în care să vă descoperiți metode noi de gestiona situațiile repetitive sau chiar acțiunile de voluntariat unde să uitați de propriile temeri. Nu trebuie să renunțați la idee, dar puneți-o deocamdată în sertar pentru mai târziu.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI PE CLICK.RO. 

Horoscop



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite