Ce creatură mitică ești în funcție de zodie: dragon, vârcolac sau o nemiloasă vrăjitoare? Singurul nativ condus de Soare

0
Publicat:

Fiecare semn zodiacal este asociat cu anumite trăsături și caracteristici de personalitate, ceea ce le dă unicitate. De-a lungul secolelor, nativii zodiilor au fost asociați cu diverse creaturi mitice.

Berbecul are caracteristicile unui Dragon FOTO mytologica.ro
Berbecul are caracteristicile unui Dragon FOTO mytologica.ro

Așadar, iată creatura mitică care se potrivește cu fiecare semn zodiacal, potrivit StyleCaster.com, citată de click.ro

Berbec

Ești un Dragon. Berbecul este primul membru al zodiacului dintr-un motiv, fiind lideri înnăscuți și extrem de agili, la fel ca dragonii. Berbecii sunt cunoscuți pentru natura lor pasională și impulsivă, reacționând adesea rapid și feroce la orice amenințare. Acești nativi își fac simțită prezența prin natura lor explozivă.

Taur

Gnom. Cunoscuți pentru puterea și încăpățânarea lor, trăsăturile gnomilor sunt asemănătoare zodiei Taur. Acești nativi sunt încăpățânați și vor să își spună punctul de vedere. Ai fost vreodată în conflict cu un Taur care s-a dovedit că a greșit? Chiar și atunci când adevărul iese la iveală, Taurii găsesc întotdeauna o modalitate să fie ca ei. De asemenea, la fel ca gnomii, ei pot fi înfuriați de cei care gândesc diferit.

Gemeni

Ești vârcolac. Gemenii au puterea dualității, iar vârcolacii au o tendință similară, dar „al doilea geamăn” iese sub lumina lunii. Descris ca „omul care se transformă spontan într-un tip de lup vicios și puternic", vârcolacul este destul de asemănător cu căutarea nesfârșită a cunoașterii a nativilor Gemeni. 

Rac

Spiriduș de casă. Racii și spiridușii de casă au, de fapt, destul de multe în comun. La fel ca și micile creaturi, acești nativi au grijă de casă, gestionează vibrația spirituală și fluxul de energie din casă, au grijă ca locuința lor să fie curată și ordonată. Totodată, este asemănarea și suferinței atunci când există certuri în cămin.

Leu

Leprechaun, spiriduș din folclorul irlandez. Acești spiriduși sunt cunoscuți pentru lor jovială și pentru dragostea lor pentru glume și farse. Asemănător, nativii Leu recurg adesea la minciună, la fel ca spirudușii, în scopul de a „înfrumuseța” adevărul. Leul este singurul membru al zodiacului condus de soare, iar ei „ard” și lasă o urmă de curcubee oriunde s-ar duce. 

Fecioră

Ești vrăjitoare. Vrăjitoarele sunt perfect aliniate cu semnul Fecioarei, care este reprezentat de o fată, purtând tulpini de grâu și lăudându-se cu puterile ei vindecătoare, exact ca și cunoștințele creaturii mitice despre ierburi și poțiuni. Ele sunt atât practice, cât și cunoscute pentru atenția acordată detaliilor. Dacă sfatul lor nu este ascultat, pot avea tendința de a deveni răzbunătoare, la fel ca o vrăjitoare.

Citește articolul complet pe click.ro

HoroscopPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite