Horoscop zilnic, 2 decembrie 2016: Peştii au parte de surprize plăcute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 2 decembrie 2016: Gemenii îşi recapătă optimisul, Leii sunt lipsiţi de enrgie, iar Balanţele învaţă să facă economii

Berbec

Este necesar să depăşeşti noile obstacole fără să apelezi la complicate scenarii „diplomatice”. Din păcate, excesele încep să-şi spună cuvântul. După-amiază, îţi întâmpini musafirii cu ostilitate şi le dai de gândit rudelor şi despre politeţea ta.

Taur

Ocoleşti munca grea şi îţi afirmi calităţile într-un context original. Complicaţiile sentimentale sunt la ordinea zilei şi ar fi bine să nu te mai avânţi în a face declaraţii de iubire. Ai idei noi şi te grăbeşti să le comunici tuturor prietenilor.

Horoscop zilnic, 2 decembrie 2016: Gemenii îşi recapătă optimisul

Primeşti mesaje de la rudele aflate în alte localităţi. Veştile îţi tulbură pacea familială, iar reacţiile celor dragi sunt imprevizibile. Optimismul revine seara. Este de preferat să începi o dietă drastică, pentru a nu se declanşa o criză renală.

Rac

Ai prea mare încredere în partenerul de viaţă şi eşti înşelat. După-amiază, asişti cu deosebită plăcere la progresul pe care îl înregistrează cea mai dragă persoană din anturajul intim. Consideri că o parte din merite îţi revine şi ai deplină dreptate.

Horoscop zilnic, 2 decembrie 2016: Leii sunt lipsiţi de enrgie

Nu îţi lipseşte tactul, dar conflictele care apar te stresează şi nu mai ştii cum să reacţionezi. Eşti obligat să participi la petrecerea de a treia zi. Le ceri celor din jur să muncească la fel de mult ca tine şi e posibil, doar că le lipseşte energia.

Fecioară

Descoperi că nu mai ai „colaboratori” la fel de experimentaţi ca tine. S-au aglomerat o grămadă de activităţi pe care le-ai tot amânat şi acum nu mai ai cum să le finalizezi singur. Apelează cu mai multă încredere la femeile din anturajul familial!

Horoscop zilnic, 2 decembrie 2016: Balanţele învaţă să facă economii

Cum starea materială este precară, este bine să te detaşezi şi să aştepţi noi oportunităţi, fără să forţezi apariţia acestora. Învăţă să faci economii! O parte dintre prieteni s-au întors împotriva ta şi te critică la fel ca adversarii declaraţi.

Scorpion

Starea de îngrijorare este „motivată” şi nu trebuie să mai cauţi vinovaţii. Pentru a rezolva o dată pentru totdeauna problemele familiale, te laşi în voia sorţii cu încredere. După-amiază, le vei propune spontan celor dragi un „pact” de neagresiune.

Săgetător

Comportamentul iraţional al persoanei iubite te pune în situaţii foarte dificile, mai ales că nu poţi să le dai niciun fel de explicaţii celor din anturaj. După-amiază, te reîntorci la dorinţa de a face economii şi nu ai de gând să te laşi influenţat.

Capricorn

Ai dreptate întru totul şi reţinerile nu mai au niciun rost. Nu ai chef de drumuri, în primul rând pentru că eşti extrem de ocupat, dar trebuie să respecţi programul întâlnirilor de „afaceri”. După-amiază, asişti la discuţii profesionale interminabile.

Vărsător

Iei atitudine la toate evenimentele dure la care eşti nevoit să asişti. Conflictele mai vechi îşi găsesc astăzi o portiţă prin care să răbufnească. Cei din anturaj sunt decişi să te scoată din sărite şi începi să crezi că există un fel de complot.

Horoscop zilnic, 2 decembrie 2016: Peştii au parte de surprize plăcute

Ai tendinţa de a vorbi prea mult şi cu tonul foarte ridicat. Insistenţele tale sunt cotate ca simple cicăleli, chiar dacă tuturor le e clar că eşti ancorat în realitate mai mult decât oricine altcineva. Seara, surprize, veşti, invitaţii la petreceri.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite