Horoscop zilnic, 1 aprilie 2015: Fecioarele sunt bârfite de colegii invidioşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Horoscop zilnic, 1 aprilie 2015. Mulţi dintre nativii zodiacului întâmpină probleme financiare. Nici în relaţiile cu colegii de muncă lucrurile nu merg foarte bine.

Horoscop zilnic, 1 aprilie 2015: Berbecii fac pace cu rudele sau prietenii

Vă împăcaţi pe neaşteptate cu o parte dintre rudele ori amicii cu care v-aţi certat acum o lună. Unii primesc musafiri din străinătate ori îşi schimbă mobila. Scadenţele pentru plata unor „plăceri” bat la uşă, dar sunteţi sigur că veţi fi ajutat din nou de partenerul de cuplu.

Taur

Vă gândiţi foarte des la o reconversie profesională, la o activitate nouă şi mai lucrativă. Banii pe care îi primiţi vor deveni motiv de discordie, aşa că se vor intensifica conflictele colegiale. Dezorientare în perioada prânzului. Descoperiţi că nici amicii dumneavastră nu sunt sinceri.

Gemeni

Prietenii vă ajută să depăşiţi această perioadă în care parcă nu mai aveţi nici familie, nici rude. Facturile sunt plătite cu întârziere şi apar neînţelegeri minore. Sunteţi decis să refuzaţi orice deplasare vi se oferă, oricât de încântătoare, pentru că aveţi probleme locative.

Rac

Vă exprimaţi verbal toate nemulţumirile faţă de rudele ori colegii mai tineri. Nivelul recompenselor creşte din nou, dar familia e nemulţumită. V-aţi săturat de toate drumurile pe care trebuie să le faceţi, mai ales că planurile referitoare la renovarea casei nu le-aţi abandonat.

Horoscop zilnic, 1 aprilie 2015: Leii visează la călătorii lungi

Munciţi mult, atât la serviciu, cât şi acasă, iar membrii familiei se sperie de eforturile pe care le faceţi fără încetare. Visaţi la călătorii lungi. Pentru a putea face faţă programului încărcat (şi cheltuielilor exagerate), trebuie să acceptaţi o împărţire riguroasă a eforturilor.

Fecioară

Serios şi amabil, vă puteţi găsi partenerul de cuplu cel mai potrivit. Colegii nu suportă fascinaţia pe care o simt cei care vă întâlnesc şi vă bârfesc permanent. Se pune problema unei activităţi pe care aţi preferat să o lăsaţi nesusţinută şi care acum se poate dovedi sigură.

Balanţă

Apar conflicte cu o femeie din anturaj şi vă decideţi să organizaţi o întâlnire la care să vă invitaţi doar prietenii. Durerile osoase vă împiedică să mai faceţi eforturile de până acum. Tratamentele recomandate nu au pentru moment efectul scontat. Decepţiile nu vă lasă să dormiţi.

Horoscop zilnic, 1 aprilie 2015: Scorpionii se află la un pas de depresie

Veniturile scad din cauza unor pagube cauzate de colegi. Nici partenerul de cuplu nu este moderat, aşa că sunteţi la un pas de a trece printr-o depresie. Vă simţiţi ca un gigant printre pitici, în primul rând pentru că e clar că cei din anturajul profesional nu se descurcă fără dumneavastră.

Săgetător

Aventurile galante nu încetează să apară, însă nu sunteţi adeptul aventurilor în care sunt implicaţi colegi. Încercaţi o mediere şi rataţi demersul diplomatic. Începeţi să aveţi noroc, mai ales dacă vă decideţi să renunţaţi la opoziţii şi să acceptaţi un job în altă localitate.

Horoscop zilnic, 1 aprilie 2015: Capricornii se bucură de deplină sănătate

Refuzaţi să vă împrumutaţi rudele şi le reproşaţi că au făcut cheltuieli personale prea mari. Ţineţi în zadar o evidenţă foarte strictă a cheltuielilor. Doriţi să asiguraţi stabilitatea contractelor dumneavastră pentru a vă putea baza pe câştiguri continue. Vă bucuraţi de deplină sănătate.

Vărsător

Se ivesc disensiuni în familie şi reacţii foarte dure. Partenerul dv. de cuplu este din ce în ce mai orgolios şi vă acuză cu nonşalanţă că sunteţi cu capul în nori, că cereţi mult şi oferiţi puţin. Până seara, veţi descoperi că îi întreceţi cu mult pe cei ce vă critică de obicei. 

Peşti

Sensibilitatea dumneavastră atinge cele mai înalte cote şi se manifestă în relaţiile cu rudele şi colegii de serviciu. Nu simţiţi nevoia să vă ocupaţi de colegii noi şi să le arătaţi cât de uşor se pot achita de sarcinile de serviciu. Vă lăsaţi influenţat de persoanele care vin în vizită.

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite