Horoscop săptămânal 26 aprilie - 3 mai 2021: Pentru nativii din Taur se prevede reluarea unor relaţii încheiate

0
0
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada curpinsă între 26 aprilie şi 3 mai 2021 vine cu previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti. Horoscopul săptămânal îţi spune cum îţi merge în carieră, ce se întâmplă cu starea ta de sanătate, cât de bine stai cu banii şi, evident, cu dragostea.

Horoscop săptămânal Berbec: 26 aprilie-3 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

  • Veţi avea dificultăţi să controlaţi contradicţiile în relaţiile cu ceilalţi şi să mergeţi fără oprire mai departe pe drumul vostru. Norii care plutesc deasupra capului se vor risipi în cele din urmă.
  • E nevoie de multă creativitate în muncă, în probleme legate de implementarea planurilor personale şi în viaţa personală pentru a face faţă schimbărilor ce se impun. Apropos, vă construiţi în mod activ viaţa personală. Cu cât puterea, atenţia, căldura şi efortul pe care le depuneţi într-o relaţie sunt mai mari, cu atât mai mult veţi primi la schimb.
  • Cei care au copii se vor bucura de succesul acestora, dar uneori va trebui să îi neglijaţi pe cei dragi pentru afaceri, călătorii necesare, o muncă importantă, din cauza angajării personale.
  • Referitor la relaţii, există o amplitudine mare şi de aceea ele devin interesante.
  • În comportamentul acestor zile sunt posibile atingeri de extreme. Obiectivele se pot schimba complet sau pur şi simplu nu va exista o recunoaştere a lor.

Horoscop săptămânal Taur: 26 aprilie-3 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

  • Casa şi familia vor fi cetatea voastră, iar relaţia cu unul din părinţi preocupare principală, asta dacă nu aveţi treburi legate de imobile de rezolvat. Vechi legături pot reînvia, succesul în anumite domenii se poate întoarce, iar acolo va veni şi recunoaşterea. La orizont vor exista vechi cunoştinţe,vor fi renăscute sentimente uitate, relaţii epuizate aparent.
  • Unii nativi pot fi atraşi de străinătate, căci pentru voi acum se pare că există mai multe într-o altă ţară decât la domiciliu, vedeţi acolo mai multe libertăţi şi oportunităţi. Prietenii străini sau guru spiritual vă vor influenţa puternic viziunea asupra lumii, încercând să distrugă principiile morale şi etice, să schimbe religia şi chiar să incite la acţiuni de emigrare, spionaj sau agresivitate. Recomand să vă abtineţi de la orice devotament fanatic. Altfel, riscaţi să fiţi atraşi într-o sectă sau o
  • organizaţie străină de mentalitatea noastră. Cum toate planurile şi proiectele pot fi în strânsă legătură cu partenerii străini, încercaţi să vă abţineţi de la călătorii în afară, de la întâlniri cu familia extinsă.

Horoscop săptămânal Gemeni: 26 aprilie-3 mai 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

  • Planurile voastre se vor referi în primul rând la aspectele financiare şi materiale. Banii pot fi necesari pentru călătorii, divertisment, pentru tot felul de cursuri sau cursuri de facultate şi masterat,a le voastre sau ale copiilor voştri. Pentru asta este posibilă o căutare activă a surselor suplimentare de venit. Veţi fi sigur preocupaţi de gânduri şi strategii financiare. Dacă acum sau chiar întreaga primăvară, veţi trăi în limitele mijloacelor voastre şi se vă veţi baza doar pe talentele şi abilităţile pe care le aveţi, Universul va avea grijă să nu duceţi lipsă de nimic, chiar dacă surplus nu va fi.
  • Deşi problemele financiare vă pot atrage atenţia, astrele vă sugerează îndreptare spre partea spirituală a vieţii. Doar aşa vi se dezvăluie talentele şi dobândiţi obiceiuri sănătoase,copiii vor fi mulţumiţi de succesele lor, iar la locul de muncă, în chestiuni personale sau perioada de recuperare, veţi fi asistaţi de persoane cu experienţă, de şefi, de superiori. Toţi vor contribui la promovarea ideilor voastre creative.

Citeşte horoscopul saptămânal pentru toate zodiile pe click.ro

Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite