Horoscop săptămânal 21 - 27 februarie. Taurii traversează o perioadă mai grea la job

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horoscop săptămânal pentru perioada 21 – 27 februarie 2022
Horoscop săptămânal pentru perioada 21 – 27 februarie 2022

Horoscopul săptămânii 21 - 27 februarie 2022 vine cu previziuni astrale complete pentru fiecare zodie. Horoscopul săptămânal pentru perioada 21 – 27 februarie 2022 vă spune dacă veţi avea succes în carieră, ce vă aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine veţi sta cu banii, dar mai ales cu dragostea. Horoscopul acestei săptămâni prezice că Taurii vor trece printr-o perioadă grea la serviciu şi se pot simţi copleşiţi de sarcini.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Berbec: 21 - 27 februarie

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Săptămâna reprezintă o perioadă importantă şi crucială pentru mulţi. Creşte semnificativ potenţialul energetic, forţa de muncă, se consolidează poziţia în viaţă şi autoritatea.

Comunicarea va fi foarte interesantă, se vor ivi noi suporteri, sprijin al superiorilor şi partenerilor, ceea ce îi va ajuta pe nativi în carieră, în afaceri. Mulţi vor căuta să-şi ridice nivelul educaţional, poate să înveţe limbi străine, tradiţii culturale străine şi să călătorească.

Nativii vor fi deschişi la percepţia a tot ceea ce este nou şi avansat, vor putea înţelege mai bine nu numai sarcinile şi destinaţiile lor principale, ci şi pe ale celor din jurul lor, iar intuiţia puternică va ajuta să descuie cheia inimii tuturor.

Pot apărea mici dificultăţi în afaceri şi relaţii, dar ele se vor rezolva puţin mai târziu, atunci când comunicarea va fi foarte reuşită. Unii Berbeci vor avea ocazia să plece într-o călătorie de afaceri sau de agrement, să îşi facă noi cunoştinţe care se pot dovedi norocoase pentru ei.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL TAUR: 21 - 27 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Nativii vor acţiona cu un nivel de energie vitală destul de scăzut, de aceea vor fi predispuşi la boli virale sezoniere, precum şi la dezechilibru emoţional.

Vor avea multe de făcut, atât la propriu, cât şi la figurat, vor fi nevoiţi să-şi asume problemele lor, dar şi problemele altor oameni, motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Vor fi mai predispuşi la judecăţi subiective, capricii şi pot încălca acordurile din trecut cu privire la îndatoririle lor. Toate acestea pot provoca critici din partea colegilor, a superiorilor şi le pot submina situaţia.

E un moment necorespunzător şi pentru călătorii, mai ales în străinătate ori pentru încheierea de acorduri cu parteneri străini. Cu toate acestea, transformări pozitive pot apărea în carieră sau în activitatea socială.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Gemeni: 21 - 27 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Nativii vor fi într-o formă fizică acceptabilă, vor avea putere şi energie pentru a-şi construi activ o carieră, pentru a-şi creşte starea de bine şi pentru a se implica în sănătatea lor.

Săptămâna aceasta se pot ridica pe culmea succesului, iar cariera, autoritatea, situaţia financiară vor fi o sursă de bucurie şi mândrie.

În multe privinţe, succesul este posibil datorită legăturilor de afaceri şi de familie, deoarece acestea vor ajuta Gemenii să înţeleagă îndemnurile spirituale, să-şi conştientizeze dorinţele, să se concentreze asupra principalului lucru, să acţioneze cu acurateţe şi cu scop. Gândurile pot zbura la vacanţe, distracţii şi vor cheltui bani pe astea.

Afectiv, se pot implica într-o relaţie romantică, pe care vor fi decişi să o sponsorizeze dacă e cazul.

Zona investiţiilor e activată benefic, iar ei chiar pot câştiga din speculaţii sau din jocurile de noroc.

HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL Rac: 21 - 27 februarie 

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Rac

Vă poate cuprinde o dorinţă acerbă de a câştiga mai mulţi bani şi implicit de a căuta oportunităţi şi metode prin care să faceţi asta din talentele pe care le deţineţi. În acelaşi timp creşte şi tendinţa voastră de a cheltui pe distracţii şi petreceri.

Singura varianta care ar merita să scoateţi mai mulţi bani acum din buzunar este pentru sănătate. Încercaţi să vă reinventaţi, inclusiv schimbându-vă look-ul sau stilul de vestimentaţie şi adaptându-l în funcţie de locurile une mergeţi.

De asemenea, aduceţi echilibrul şi în stările voastre interioare, în modul de abordare globală a vieţii, căci energia pe care o primiţi este atât de mare, încât vă permite să efectuaţi schimbări benefice.

Săptămâna poate aduce noi reguli în tot ceea ce înseamnă lucruri şi fapte ascunse în familie, iar unele nu or să vă fie pe plac. Fiţi atenţi la ce faceţi şi ce spuneţi, căci părinţii nu vor fi de acord întru totul cu acţiunile voastre şi nu vă vor susţine. Ba chiar vor impune reguli.

Veţi strânge legătura cu prietenii şi o să vă faceţi noi cunoştinţe care vor avea o însemnătate în viaţa voastră.

Citeşte Horoscop săptămânal pentru perioada 21 – 27 februarie 2022 complet pe Click.ro

Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite