Horoscop săptămânal 11-17 octombrie 2021: Racii fac călătorii în această perioadă

0
0
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Horoscopul săptămânal pentru perioada 11-17 octombrie 2021 îţi aduce previziuni astrale complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

 Horoscopul săptămânal pentru 11-17 octombrie 2021 îţi spune dacă vei avea succes în carieră, ce te aşteaptă din punct de vedere al sănătăţii, cât de bine vei sta cu banii, dar şi cu dragostea. Horoscopul săptămânii sugerează că nativii zodiei Rac vor plecate într-o călătorie în această perioadă.

Horoscop săptămânal Berbec: 11-17 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Berbec

Zona de relaţii va fi importantă, iar pentru a păstra pacea acolo va fi nevoie de toleranţă, diplomaţie şi compromis din ambele părţi. Va trebui să vă împingeţi propriile dorinţe şi nevoi în fundal şi să vă ocupaţi de alţii. Se impune mai puţin egoism şi puţine încercări de a domina. Energia Soarelui vă sprijină în eforturile de a ajunge la o înţelegere completă cu partenerii.

Timpul este bun pentru introspecţie. De aceea, vă sfătuiesc să sapaţi mai adânc şi să învăţaţi o mulţime de lucruri interesante despre propriul „eu”. Altfel, lipsa de autocontrol poate provoca probleme care vor necesita mult timp şi efort pentru a le

Norocul va continua să vă însoţească în rezolvarea sarcinilor colective, în căutarea dezvoltării comune, a progresului în afaceri. Asta cu condiţia să vă stăpâniţi orgoliul, mândria şi dorinţa de a avea voi ultimul cuvânt de spus. Cu o relaţie de paritate însă, se pot extinde orizonturile de afaceri şi creative, iar odată cu ele,perspectivele de afaceri.

Horoscop săptămânal Taur: 11-17 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Taur

Vine o perioadă în care prioritară va trebui să fie sănătatea, iar pentru asta e nevoie să vă acordaţi atenţie mai mult ca în ultima vreme. Faceţi analize medicale, nu neglijaţi simptomele organismului, pentru că bolile apărute acum dar neglijate, capătă mare complexitate în timp. Adoptaţi de asemenea un regim de viaţă sănătos, din care să nu lipsească pauzele, mesele regulate şi mişcarea fizică.

Până pe 9, vă ocupaţi de finalizarea proiectelor din trecut, de îndeplinirea conştiincioasă a obligaţiilor, ceea ce poate aduce o mare satisfacţie morală. Dar o să vă şi consolidaţi poziţia la locul de muncă, o să vă demonstraţi abilităţi organizatorice şi o să câştigaţi putere şi influenţă în echipă. Poate veţi primi oferte tentante, iar unii dintre voi chiar vor dori şi vor putea să-şi organizeze propria afacere.

Horoscop săptămânal Gemeni: 11-17 octombrie 2021

Carieră, dragoste, sănătate şi bani - previziunile săptămânii pentru zodia Gemeni

Dacă până acum v-aţi canalizat spre zona profesională, de acum încolo direcţiile pot fi altele, căci interacţiunea cu ceilalţi va deveni mai importantă ca niciodată, inclusiv ce are legătură directă cu romantismul. Concentraţi-vă deci asupra mediului apropiat, arătaţi grijă şi sensibilitate şi veţi fi plăcut surprinşi de răspuns. Atractivitatea şi carisma vă vor permite să vă arătaţi talentele în multe direcţii simultan, adică în creativitate, în sport, afaceri şi pe frontul iubirii. Până pe 9 octombrie veţi avea mai mult succes. Tot felul de evenimente de divertisment vor deveni o sursă de emoţii pozitive. Pasiunea pentru jocuri de noroc va apărea brusc şi nu-i nimic în neregulă cu asta atâta timp cât continuaţi să menţineţi autocontrolul.

A doua jumătate a perioadei va fi interesantă şi plină de evenimente, iar unii vor avea şanse să-şi îmbunătăţească situaţia financiară. Datorită perspicacităţii lor practice, a capacităţii de a beneficia de orice situaţie, veţi putea descoperi noi abilităţi în calitate de lider, de conducător, de iniţiator.

Află ce se va întâmpla cu celelalte zodii pe Click.ro

Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite