Ghinion în funcţie de zodie: nativii care au neşansa de partea lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ghinion în funcţie de zodie. Fiecare semn zodiacal are perioade mai mult sau mai puţin norocoase pe parcursul unui an, dar astrele pot atrage mai mult ghinion de partea unora dintre ele.

Fiecare zodie trece prin perioade mai proaste, dar unora dintre ele nu le surâde prea des norocul. Astrologii susţin că se întâmplă foarte rar ca un nativ al horoscopului să atragă ghinionul pe toate planurile: sentimental, profesional şi financiar.

Iată care sunt semnele zodiacale mai puţin norocoase:

Berbec

Deşi sunt norocoşi pe plan personal, nativii din zodia Berbecului nu se bucură de succes pe plan profesional. Pentru a putea evolua ierarhic, ei trebuie să depună eforturi foarte mari.

Ghinion în funcţie de zodie. Balanţele muncesc din greu pentru orice

Norocul le surâde rar nativilor din Balanţă, motiv pentru care nu ar trebui să-şi facă speranţe că vor câştiga vreodată la loterie sau că vor obţine lucruri fără a munci din greu pentru ele. Doar pe plan sentimental se bucură de ceva mai mult succes.

Rac

Nativii din zodia Racului au toate motivele să se simtă ghinionişti. Ei sunt predispuşi la „accidente” care îi pun uneori în situaţii stânjenitoare, cum ar fi să îşi păteze costumul înaintea unei întâlniri de afaceri importante. Totul este să învăţaţi să acceptaţi şi să vă amuzaţi pe seama lor, pentru a nu atrage şi mai multe ghinioane.  

Ghinion în funcţie de zodie. Scorpionii nu au noroc în dragoste

Relaţiile amoroase nu sunt punctul forte al nativilor din zodia Scorpionului. Ei sunt mai ghinionişti în dragoste decât alte semne zodiacale şi au mai multe dezamăgiri în viaţă pe plan sentimental.

Capricorn

Nativii acestei zodii atrag ghinionul de partea lor atât pe plan personal, cât şi financiar, iar unul dintre motive ar putea fi şi negativismul specific acestei zodii. Dacă porneşti la drum crezând că nu vei avea noroc, aşteaptă-te să se întâmple ceea ce gândeşti. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite