Gemeni născuţi în aceeaşi zi, dar concepuţi la date diferite. Cum poţi rămâne însărcinată când eşti deja gravidă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii au descris sarcina Rebeccăi Roberts ca fiind una ieşită din comun  FOTO Shutterstock
Medicii au descris sarcina Rebeccăi Roberts ca fiind una ieşită din comun  FOTO Shutterstock

Medicii au descris sarcina Rebeccăi Roberts ca fiind una ieşită din comun şi ceea ce o diferenţiază de altele este superfetaţia, faptul că mămica cu pricina a reuşit să rămână însărcinată când era deja gravidă. Mai mult, ea a reuşit să conceapă un alt copil după trei săptămâni de la conceperea primului copil, reprezentând cea mai mare diferenţă de vârstă la asemenea gemeni.

Rebecca Roberts şi Rhys Weaver au încercat să devină părinţi ani întregi şi s-au bucurat enorm în momentul în care ea a reuşit să rămână însărcinată. Însă nu se aşteptau să aibă gemeni! Şi încă ce gemeni!

Medicii au descoperit că Roberts a rămas gravidă cu al doilea copil când s-a prezentat la ecografia de 12 săptămâni a primului ei făt. Se pare că între cei doi gemeni există o diferenţă de vârstă de trei săptămâni, conform ABC News.

„Am fost absolut şocaţi să descoperim că aveam în pântec doi copii, în loc de unul!”, a declarat Rebecca. „Apoi mi-au spus că există o diferenţă de vârstă de trei săptămâni între cei doi copii, lucru care i-a şocat iniţial până şi pe medici.”

Citeşte aici incredibila poveste a femeii şi vezi cum arată gemenii.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite