FOTOGALERIE Lăsate să moară de foame: sfârşitul tragic al animalelor de la o grădină zoologică din Fâşia Gaza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva zeci de animale au murit de foame la grădina zoologică Khan Younis din Fâşia Gaza, după ce nu au mai fost hrănite pentru că îngrijitorii şi proprietarul nu au reuşit să ajungă la ele din cauza conflictul israelo-palestinian.

Muştele zboară în jurul corpului uscat de soare al unui leu, în apropiere se află cadavrul unui babuin, iar ceva mai departe se găseşte corpul fragil şi lipsit de viaţă al unui porc spinos.

Aceste animale se numără printre cele 12 exemplare care au murit în incinta grădinii zoologice Khan Younis din Fâşia Gaza, scrie „Daily Mail”. Proprietarul grădinii, Mohammed Awaida, acuză conflictul dintre palestinieni şi israelieni, susţinând că acesta este motivul pentru care angajaţii însărcinaţi cu îngrijirea animalelor nu au mai ajuns să le hrănească.

Awaida a declarat că a deschis grădina zoologică în 2007 şi că a pierdut un număr mare de animale în timpul conflictelor armate din Israel, din 2008. În timpul celor trei săptămâni în care proprietarul nu a putut ajunge la zoo, mai multe animale au murit de foame. Istoria s-a repetat anul acesta, când Khan Younis a rămas fără 12 animale din cele 65.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite