FOTO Între plăcere şi spirit de frondă: clubul femeilor care citesc în sânii goi

0
0
Vremea însorită le-a scos la iarbă verde pe membrele clubului de lectură topless. FOTO Huffington Post
Vremea însorită le-a scos la iarbă verde pe membrele clubului de lectură topless. FOTO Huffington Post

Vremea însorită le-a scos în parcuri pe membrele clubului de lectură „The Outdoor Co-Ed Topless Pulp Fiction Appreciation Society“, din New York, SUA. Acestea răsfoiesc cărţile preferate cu sânii dezgoliţi, în dorinţa de a transforma cititul într-o activitate sexy, dar mai ales ca să atragă atenţia asupra faptului că au dreptul de a se afişa topless în spaţii publice.

Doamnele şi domnişoarele newyorkeze au dreptul legal de a se plimba topless prin oraş, după modelul bărbaţilor, care pot ieşi la bustul gol, dacă doresc acest lucru. Feministe convinse, membrele clubului au fondat „The Outdoor Co-Ed Topless Pulp Fiction Appreciation Society“ pentru cei care "vor să facă cititul sexy".

Îndrăzneţele cititoare au vârste cuprinse între 19 şi 42 de ani şi organizează periodic, în diverse oraşe, întâlniri unde citesc şi dezbat subiecte controversate, dar numai topless. Central Park din New York este locul preferat de adunare al cititoarelor topless, dar şi acoperişul anumitor locaţii care acceptă evenimentele organizate de club, conform Huffington Post.

topless

FOTO Huffington Post

"Bărbaţii se plimbă la bustul gol tot timpul prin parcuri, iar femeile transpiră în sutiene şi tricouri. Este prostesc, din moment ce legea ne permite să stăm topless, la fel ca ei. Clubul le oferă femeilor ocazia de a profita de această lege în timp ce citesc", a declarat purtatoarea de cuvant a grupului, Alethea Andrews.

topless

FOTO Huffington Post

Grupurile de lectură sunt formate din cel puţin trei femei, cu posibilitatea de a coopta până la şapte persoane. Bărbaţii se pot alătura clubului, dar cu condiţia să fomeze grupuri mici şi să dea dovadă de bună creştere.

topless

FOTO Huffington Post

Femeile înscrise în club au recunoscut că sunt deranjate uneori de comentariile vulgare, dar aceste reacţii sunt destul de rare.  

topless

FOTO Huffington Post

Legea care le permite femeilor din New York să umble dezbrăcate de la brâu în sus există încă din anul 1992, dar puţini ştiu că reprezentantele sexului frumos au acest drept.

Tocmai pentru că legea cu pricina nu era respectată nici de autorităţi, peste 34.000 de poliţişti din New York au fost instruiţi anul trecut să nu sancţioneze în niciun fel femeile care se plimbă topless pe străzile metropolei.
 

Mai multe - Stil de viață

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite