FOTO Competiţie riscantă. Olimpiada Selfie face furori pe Facebook şi Instagram

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pozele pe care ni le facem singuri cu telefonul mobil, botezate cu numele generic „selfies“, şi pe care le postăm pe reţelele sociale au devenit în ultimele patru zile motiv de competiţie. Tineri din toate colţurile lumii se pozează în ipostaze de-a dreptul nebuneşti pentru a stârni admiraţia privitorilor

Competiţia cunoscută sub numele de Selfie Olympics - Olimpiada Selfie a debutat în urmă cu câteva zile şi se bucură deja de succes printre membrii Facebook, Instagram şi Twitter. 

Drept exemplu, o pagină de facebook creată pe acest subiect sâmbătă dimineaţa, 4 ianuarie, a strâns în timp record mii de Like-uri, asta în condiţiile în care pe Instagram sunt postate deja peste 28.000 de fotografii înscrise la Olimpiada Selfies.

image

Problema cu această modă vine din ipostazele riscante pe care tineri sau mai puţini tineri încearcă să le importalizeze, multe dintre încercări fiind urmate de accidentări.

image

Una dintre cele mai populare probe din cadrul bizarei Olimpiade este ca participantul să facă fotografia în timp ce aruncă smartphone-ul sau i-Pad-ul în aer.

image

Alţii stau sprijiniţi cu capul în chiuvetă şi cu picioarele proptite în perete, contorsionaţi de dragul celebrităţii

image

Nici fetele nu se lasă mai prejos. Cum este cazul acestei domnişoare care atârnă de uşă

image

Foto Facebook 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite