FENOMEN Două OZN-uri au apărut în aceeaşi zonă la o săptămână distanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două obiecte zburătoare neidentificate cu aceeaşi formă au apărut pe cerul Marii Britanii la o săptămână distanţă.

Prima oară, luminile au fost fotografiate pe 6 ianuarie deasupra localităţii Chatham, din comitatul Kent. Aceleiaşi „obiecte" au fost fotografiate o săptămână mai târziu deasupra Essex-ului, de data asta având drept partenere încă două lumini, scrie „The Daily Mail".

Cele două OZN-uri au apărut la o distanţă de 48 de kilometri, într-o zonă considerată drept „epicentrul" activităţilor extraterestre din Marea Britanie.

Prima imagine a fost făcută de către Ernestas Griksas, un tânăr de 21 de ani. El a spus presei britanice că „Erau două discuri albe pe care nu mi le puteam explica. Nu locuiesc aproape de un aeroport sau o pistă de aterizare. Una nu e atât de luminată şi se mişcă cu viteze diferite".

A doua fotografie a fost făcută vineri de către dealerul de maşini Josh Cummins. „Aproape că m-am lovit. M-am oprit să fotografiez cu mobilul. Era ca şi cum OZN-urile analizau cerul. Au fost pe cer timp de 15 secunde şi au dispărut. Nu am crezut în OZN-uri niciodată, dar acum cred", a declarat bărbatul.

image

Experţii nu au putut să emită o părere sigură asupra fenomenelor. „Presupunând că imaginile sunt reale, sunt interesante. Obiectele mici nu au fost văzute iniţial, ceea ce ar putea însemna că vorbim despre o strălucire pe lentila camerei. Poza mai mare e greu de explicat. Ar putea fi vorba despre un fenomen atmosferic care are legătură cu plasma", a spus Nick Pope, expertul intervievat de jurnaliştii britanici.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite