Ele sunt tripletele născute la patru ani diferență

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că cele trei fetițe au fost proiectate în acelaşi timp, în timpul unei fertilizări în vitro, acestea s-au născut la aproape patru ani diferență.

Nadine şi Martin Cooper au primit o veste teribilă, la scurt timp după ce s-au căsătorit: că nu vor putea avea copii, pentru că ambii aveau probleme de fertilitate.

Cu toate acestea, în urma fertilizări în vitro, în luna mai a anului 2008 se năștea Libby, prima fetiță a celor doi, scrie Daily Mail.

La începutul acestei luni, după aproape patru ani, se nășteau și Neeve şi Maddie, în urma aceleiași fertilizări.

Nadine Cooper a declarat că este puţin suprarealist să ai tripleţi cu vârste diferite, însă se pot vedea asemănări între ei.

Cuplul a hotărât să facă un tratament de fertilizare în vitro în august 2007, şi au plătit 6,000 de lire sterline pentru acest tratament la o clinică privată.

Şase embrioni au fost creaţi, unul fiind implantat imediat, iar alţi patru fiind îngheţaţi pentru o utilizare ulterioară. Femeia a rămas gravidă de la prima încercare, iar Libby a fost născută în mai 2008.

Anul trecut, familia a decis să încerce un nou tratament cu embrionii rămaşi. Asa că în iunie, doctorii i-au implantat încă 2 pentru a creşte şansele unei sarcini. Erau doar 14% şanse ca aceşti embrioni să fie încă viabili.

Dar, la ecografia de 6 săptămâni, femeia a fost anunţată că este gravidă cu gemeni. Maddie şi Neeve s-au născut pe 5 februarie 2012.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite