Cum arată tânărul care de 11 ani poartă numai haine de epocă: are mii de fani pe reţelele de socializare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul care a decis să poarte numai haine de epocă FOTO Metro
Tânărul care a decis să poarte numai haine de epocă FOTO Metro

Are 25 de ani şi de aproximativ 11 ani poartă numai costume de epocă. Totul a pornit de la găsirea unui cufăr cu hainele străbunicului, iar acum tânărul a ajuns să-şi creeze propriile haine.

Zack Pinsent,  un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Brighton, un oraş pe coasta de sud a Regatului unit, a renunţat la blugi şi tricouri şi a început să se îmbrace doar haine de epocă. Schimbarea s-a produs când Zack avea numai 14 ani, când tânărul a descoperit într-o cutie costumele vechi ale străbunicului său, scrie Metro.

El este adesea văzut la cumpărături purtând o pălărie de top în oraşul său natal, îmbrăcat în haine de epocă. Zack spune că este singurul mod în care se simte confortabil în secolul 21. „Este greu pentru barbaţi, nu putem arăta exuberanţă, dar îmi place ceea ce fac şi eu o fac doar pentru bucuria mea“.

image

Tânărul poartă numai haine de epocă, atrăgând mii de fani pe reţelele de socializare.  

image

Obsesia cu hainele istorice a început atunci când familia băiatului s-a mutat, iar acesta a dat peste o cutie plină de costume vechi ale străbunicului lui Zack. Acum, toate costumele tânărului sunt cusute de el însuşi, unele modele având nevoie de până la un an pentru a fi gata de purtare.

image
image
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite