Ziua Mondială a Teatrului, sărbătorită online

0
Publicat:
Ultima actualizare:
#Comediaîncarantină
#Comediaîncarantină

Teatrul de Comedie anunţă lansarea programului Comedia în carantină, care se va desfăşura în perioada 27 martie – 15 mai şi va cuprinde o serie de materiale video din arhivă, însoţite de un salut din partea unui actor din distribuţie, dar şi unele create special în contextul situaţiei actuale. Toate acestea vor fi difuzate exclusiv în mediul online şi vor putea fi vizionate gratuit.

Proiectul va debuta vineri 27 martie, ora 19.00, fiind primul an în care Ziua Mondială a Teatrului va fi sărbătorită doar în mediul virtual. Din dorinţa de a marca această zi, dar şi de a aduce comedia în casele oamenilor, pe canalul de youtube al Teatrului de Comedie va fi încărcată filmarea integrală a spectacolului O scrisoare pierdută de I.L. Caragiale, regia Alexandru Dabija, decor Puiu Antemir, costume Anca Răduţă, muzica Ada Milea.

Distribuţia: Marius Florea Vizante (Ştefan Tipătescu), George Mihăiţă(Agamemnon Dandanache), Valentin Teodosiu (Zaharia Trahanache), Florin Dobrovici (Tache Farfuridi), Eugen Racoţi (Iordache Brânzovenescu), Marcel Iureş (Nae Caţavencu), Dragoş Huluba (Ghiţă Pristanda), Dorina Chiriac (Un cetăţean
turmentat), Mihaela Teleoacă (Zoe Trahanache), Dan Rădulescu (Ionescu, Popescu).

Detaliile legate de modalitatea de accesare vor fi comunicate ulterior pe pagina de facebook a Teatrului şi pe site. De asemenea, acesta reprezintă primul spectacol dintr-o selecţie de şapte titluri, comedii care au la bază texte româneşti, urmând ca programul tuturor reprezentaţiilor incluse în proiect să fie afişat pe site. Fiecare spectacol va fi disponibil online timp de o săptămână.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite