Rahan continuă aventura

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Revista „Rahan“ va fi distribuită, în fiecare marţi, împreună cu ziarul „Adevărul“ şi suplimentul „ Şcoală şi educaţie“, la preţul de 7,95 lei.

Un safari în Africa este o experienţă unică. Iată aventura cu care vor fi răsplătiţi cei cinci câştigători ai concursului „Rahan te trimite în safari", care se va desfăşura până la 16 noiembrie.

Şi nu numai câştigătorii, căci fiecare excursie este pentru trei persoane. Câştigătorii se vor desemna prin tragere la sorţi. Numele lor vor fi anunţate în ziarul „Adevărul".

Trei jokeri aduc noroc

În aceste două săptămâni, Editura Adevărul le-a oferit cititorilor două numere ale celebrei reviste de benzi desenate „Rahan", numărul de azi fiind însoţit de un album pentru colecţionarii de abţibilduri.

Abţibildul din fiecare număr al revistei trebuie dezlipit. Foile rămase după dezlipire, care sunt taloanele de participare la concurs, în număr total de 26, trebuie expediate în plic la la adresa OP 33, CP 80 Bucureşti, pentru concursul „Rahan te trimite în safari".

Chiar dacă ratează un număr, cei dornici să experimenteze un safari pe continentul african pot participa la concurs cu ajutorul celor trei jokeri care se vor distribui în diverse numere ale revistei. 

Cultură



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite