Prezenţe româneşti la Art Monaco'16

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Artistul şi lucrarea sa
Artistul şi lucrarea sa

În perioada 27-30 octombrie 2016, un pictor din tânăra generaţie, Liviu Mihai, expune în cadrul celui mai mare târg de artă din Monte Carlo, Art Monaco'16.

Anul acesta, Art Monaco'16 a depăşit aşteptările prin atragerea de galerii de artă, instituţii culturale, critici de artă şi colecţionari, mult peste prima ediţie din 2008. Cu peste 4.000 de piese de artă expuse pentru expoziţie şi vânzare, Art Monaco'16 este o oportunitate de prim rang pentru o bogată colecţie de artă la nivel mondial, fie ca admirator, fie în calitate de cumpărător.

Art Monaco'16 este o expoziţie de artă plastică, care oferă spre vizionare şi achiziţionare creaţii dintr-o varietate de medii artistice acrilic, ulei şi acuarelă, pictură, sculptură, fotografie, display-uri antice, mass-media mixte, precum şi lucrările artizanale de bijuterii şi mobilier pentru designeri. Pentru menţinerea unei abordări pe mai multe niveluri, în ceea ce priveşte tendinţele vizuale alese, au fost alese galerii şi opere de artă bazate pe capacitatea artistului de a se exprima într-un mod unic şi personal. Art Monaco'16 este unul dintre evenimentele de artă cele mai exclusiviste din lume.

Prezenţa artistului Liviu Mihai la acest eveniment de artă contemporană este reprezentată de galeria de artă ArtYourself din Bucureşti, la care se alătură alte câteva zeci de galerii din întreaga lume. Lucrarea "Horse appears", ulei pe pânză, într-o dimensiune generoasă de 200/250 cm, se încadrează în unele teme alegorice ale artistului unde simbolul arhetipal şi supranatural al calului capătă forţă vizuală şi materie picturală.

”Conceptele pe care le contemplu sunt viaţa şi moartea, frumosul şi urâtul, de fapt dualismul pe care îl găsim pretutindeni. De altfel, sunt fascinat şi de ideea de transformare a omului în animal şi încerc să arăt asta în lucrările mele”, mărturisea artistul despre arta şi creaţia sa.
CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite