Festivalul Zilele unteatru 11, în Grădina Casei Universitarilor, în perioada 19-25 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul inaugurează proiectul Unteatru Open-Air, stagiunea de vară care va tranforma Grădina Casei Universitarilor într-unul dintre cele mai atractive spaţii culturale în aer liber.
Evenimentul inaugurează proiectul Unteatru Open-Air, stagiunea de vară care va tranforma Grădina Casei Universitarilor într-unul dintre cele mai atractive spaţii culturale în aer liber.

​ Festivalul anual de teatru, muzică şi prietenie Zilele unteatru, care va avea loc în perioada 19-25 iulie, inaugurează proiectul Unteatru Open-Air - stagiunea de vară din Grădina Casei Universitarilor. Evenimentul marchează aniversarea a 11 ani de unteatru printr-un amplu program dedicat spectatorilor de toate vârstele, invitaţi să descopere, timp de şapte zile, cele mai noi producţii unteatru.

Stagiunea din Grădină va fi deschisă luni, de la ora 21,00, cu o reprezentanţie specială a celui mai nou spectacol al regizorilor Andrei şi Andreea Grosu, „Domnişoara Iulia”, cu Dana Rogoz, Richard Bovnoczki şi Mihaela Trofimov. În deschiderea evenimentului, Dobrică (Mihai Dobre), cel care semnează muzica din spectacol, va anima atmosfera din spaţiu printr-un opening party cu intrare liberă.

Pe 20 iulie, de la aceiaşi oră, va fi prezentat filmul „Another Round" regia Thomas Vinterberg, distins cu Oscarul pentru Cel mai bun film străin şi desemnat Cea mai bună peliculă internaţională la Premiile BAFTA. În aceeaşi seară, Dan Byron, unul dintre cei mai apreciaţi artişti de pe scena alternativă din România, va deschide seria concertelor, în formulă solo, acustică, de la ora 19,00.

Pe 23 iulie, tot în premieră absolută, va putea fi urmărit, de la ora 19,00, spectacolul „O familie fericită” cu Alina Berzunţeanu şi Istvan Teglas, iar de la ora 20,30, va concerta, într-o formulă acustică, una dintre cele mai longevive trupe din România, EMIL.

Copiii se vor bucura de o întâlnire specială duminică, în ultima zi de festival. De la ora 11,00, cei mici o vor întâlni pe protagonista spectacolului „Carina pe drumul spre casă", o producţie Unteatru de copii, în regia Oanei Răsuceanu.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite