DVD-ul cu filmul „Singur acasă 2: Pierdut în New York “ se distribuie miercuri cu „Adevărul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Singur acasă 2: Pierdut în New York“
„Singur acasă 2: Pierdut în New York“

Ziarul „Adevărul“ este distribuit, miercuri,  împreună cu DVD-ul ce conține filmul „Singur acasă 2: Pierdut în New York“, la preţul de 11,99 lei. DVD-ul de mâine încheie seria filmelor celebre dedicate Crăciunului, care a cuprins şapte pelicule de excepţie.

Timp de şapte săptămâni, miercurea a fost, pentru cumpărătorii fideli ai zia­rului „Adevărul", ziua în care puteau aduce mai repede şi mai aproape magia Sărbătorilor de iarnă, achiziţionându-şi DVD-urile cu seria filmelor celebre dedicate Crăciunului. Colecţia se încheie odată cu cel de-al şaptelea DVD, care conţine filmul „Singur acasă 2: Pierdut în New York" / „Home Alone 2: Lost in New York". DVD-ul va fi distribuit mâine, 29 decembrie, împreună cu ziarul „Adevărul", totul la preţul de doar 11,99 lei.

Vezi lista chioşcurilor „Adevărul" din Timişoara şi Bucureşti!

„Singur acasă 2: Pierdut în New York" este un film special dintre cele dedicate Crăciunului, fiind una dintre cele mai vizionate pelicule în preajma acestui moment special al anului. Considerat chiar mai bun decât prima parte - „Singur acasă", care a fost distribuit cu „Adevărul" săptămâna trecută -, filmul, realizat în 1992, marchează reîntoarcerea triumfală a personajului Kevin McCallister, puştiul isteţ care le vine încă o dată de hac spărgătorilor puşi pe rele (interpretaţi, ca şi în primul film, de Joe Pesci şi Daniel Stern), de această dată având întreg oraşul New York drept teren de joacă.

INTRĂ AICI PE MAGAZINUL ONLINE AL ADEVĂRUL ÎN CARE GĂSEŞTI TOATE COLECŢIILE

Ca şi prima dată, micuţul Kevin este interpretat de celebrul Macaulay Culkin, pe care cele două filme l-au transformat peste noapte într-un superstar internaţional. Din păcate, ca şi în cazul altor copii-minune (dar nu al tuturor), Macaulay nu a reuşit, o dată cu avansarea în vârstă, să-şi continue cariera cinematografică, el fiind considerat lipsit de farmec de către producătorii hollywoodieni. 

Informaţii:

Pentru orice informaţii ne puteţi contacta la:

Telefon: 021.407.76.38 sau 021.407.76.51 (de luni până vineri, între orele 9.00 şi 18.00) / Fax: 021.407.76.42

Abonamentele se pot face:

Prin internet, cu plata online, la: www.adevarul.ro/abonamente/adevarul

Prin SMS: Trimite două SMS-uri cu textul „Biblioteca" pentru a te abona la „Adevărul" (abonament pe o lună cu patru cărţi incluse)

Prin talonul din „Adevărul" (pagina 47) - completat şi expediat prin poştă (la OP 33, CP 143, Bucureşti) sau prin fax (la numărul 021.407.54.67)

Telefonic, la 021.407.54.64 sau 021.407.54.66

Prin e-mail, la următoarea adresă: abonamente@adevarulholding.ro

ATENŢIE!
Nu cumpăraţi la suprapreţ! Fiţi alături de noi în demersul de eradicare a acestor practici lipsite de consideraţie faţă de munca noastră şi faţă de cititorii noştri, nu mai puţin importanţi. Nu încurajaţi specula!

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite