De-a viaţa şi de-a moartea, pe scena de la „Bulandra“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Meşteşugul vieţii" una dintre cele mai cunoscute piese ale israelianului Hanoch Levin, în regia lui Felix Alexa, va avea premiera pe 15 şi 16 octombrie, la Teatrul Bulandra

Cu o distribuţie care-i include pe Răzvan Vasilescu, Dana Dogaru şi Dan Aştilean, spectacolul „Meşteşugul vieţii", pus în scenă la Sala Izvor a Teatrului Bulandra, este o comedie tristă despre sensurile şi nonsensurile existenţei.

„Cât de ridicolă şi de terifiantă poate fi trecerea noastră prin viaţă?", se întreabă regizorul şi încearcă să dezlege enigma folosind deopotrivă textul lui Levin şi imaginea proprie despre lume.

„Levin ne răspunde prezentându-ne o imagine a ratării şi a deriziunii umane, cu un umor debordant, un cinism pe măsura şi o intensitate emoţională maximă.

E un spectacol care ne provoacă râsul şi ne trezeşte angoasele cele mai ascunse", a declarat Felix Alexa. Muzica spectacolului este semnată de Ada Milea.

Hanoch Levin este unul dintre cei mai cunoscuţi dramaturgi israelieni, cu o biografie interesantă din care nu au lipsit episoade precum implicarea în mişcarea troţkistă şi implicarea politică.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite