Concursul de Comedie Românească îşi aşteaptă concurenţii pentru ediţia a XI-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul de Comedie din Bucureşti a dat startul înscrierilor la cea de-a XI-a ediţie a concursului de dramaturgie cu texte de comedie românească, piesele putând fi trimise la instituţia teatrală până pe 30 martie.

Pentru a se înscrie la Concursul de Comedie Românească, ediţia a XI-a, participanţii trebuie să trimită piese de comedie care nu au mai fost publicate sau montate pe scenă, la teatrul de televiziune sau radiofonic, în trei exemplare, pe adresa Teatrului de Comedie.

Piesele trebuie să fie tehnoredactate cu diacritice, având scris titlul, dar fără menţionarea autorului, după care trebuie trimise într-un plic format A4, împreună cu un plic mai mic, sigilat, care să aibă scris pe exterior titlul piesei, iar în interior datele de identificare ale autorului. Data limită pentru înscriere este 30 martie.

Manuscrisele trimise pentru concurs nu se înapoiază, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Festivalului Comediei Româneşti, festCO, ediţia 2016.

Festivalul Comediei Româneşti - festCO este organizat de Teatrul de Comedie în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti. Evenimentul a fost înfiinţat în anul 2003 şi are ca scop promovarea dramaturgiei româneşti şi a celor mai bune spectacole ce au la bază texte de comedie românească.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite