Concursul de Comedie Românească, ediţia a XII-a, se ţine la Teatrul de Comedie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concursul de Comedie Românească
Concursul de Comedie Românească

Teatrul de Comedie organizează cea de-a XII-a ediţie a concursului de dramaturgie cu texte de comedie românească.

Prin acest concurs, Teatrul de Comedie răspunde misiunii asumate de promovare a dramaturgiei contemporane, o parte din câştigătorii ediţiilor precedente fiind prezenţi pe afişele teatrelor din România: Radu Iacoban, Radu F. Alexandru, Horia Gârbea, Liviu Lucaci, Bogdan Costin, Mimi Brănescu etc.

Pentru înscrierea în concurs a pieselor de comedie (nepublicate şi nemontate pe scenă, la teatrul de televiziune sau radiofonic), vor fi trimise 3 exemplare ale textelor pe adresa: Teatrul de Comedie, str. Sf. Dumitru nr. 2, sector 3, Bucureşti.

Piesele, tehnoredactate cu diacritice, având scris titlul dar fără menţionarea autorului, vor fi trimise într-un plic format A4 împreună cu un plic mai mic, sigilat, care va avea scris pe exterior titlul piesei, iar în interior datele de identificare ale autorului.

Manuscrisele trimise pentru concurs nu se înapoiază.  Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul Festivalului Comediei Româneşti - festCO ediţia a XV-a, 2017.  Data limită de înscriere este de 15 aprilie 2017.

CulturăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite