Ce ingrediente a pus Răzvan Exarhu, în volumul „Fericirea e un ac de siguranţă“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Exarhu, la Adevărul LIVE                       FOTO: Sever Gheorghe
Răzvan Exarhu, la Adevărul LIVE                       FOTO: Sever Gheorghe

Jurnalistul Răzvan Exarhu, cunoscut publicului larg mai ales în urma apariţiei în juriul emisiunii-concurs „Masterchef“, şi-a făcut debutul literar cu volumul „Fericirea e un ac de siguranţă“, lansat de curând în cadrul unui eveniment care a avut loc la Bucureşti.

Volumul este un jurnal atipic, cu mici lucruri care ne influenţează traiul de zi cu zi, în care cititorii îl vor putea descoperi pe autorul, povestitorul, ironicul, curiosul, solitarul şi solidarul Răzvan Exarhu, criticul dur al aspiranţilor la titlul de Masterchef.

Răzvan Exarhu s-a născut pe 29 iulie 1969, la Brăila. În 1995, a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, specializare franceză-engleză, din cadrul Universităţii din Bucureşti.

Are o experienţă de peste 20 de ani ca jurnalist, realizator de radio, producător şi prezentator TV. În perioada 1993-2000, a fost vocea emisiunilor „Rondul de dimineaţă“ şi „Rondul de noapte“ de la ProFM. În aceeaşi perioadă a fost producătorul unor ediţii speciale ale programelor Pro TV. A fost director de programe şi realizator la Radio Guerrilla (2004 - 2005) iar în 2007 şi-a lansat propriul radio online, Clandestino.

A semnat articole în „Evenimentul zilei“ , „Top Gear“, „Academia Caţavencu“ şi „Dilema veche“. Între 2009 şi 2012, a prezentat şi a produs seria TV de gastronomie şi călătorie „România delicioasă“ la TVR. Face parte din juriul actualului sezon „Masterchef“ de la  ProTV.

Răzvan Exarhu a prezentat, miercuri, amănunte inedite despre primul său volum de proză, în direct la Adevărul LIVE.

Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite