Cărţi şi filme „Adevărul“ în AFI Palace Cotroceni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul Carte-Muzică-Film s-a deschis, ieri, la etajul întâi al celui mai mare mall din sud-estul Europei, AFI Palace Cotroceni, într-un spaţiu destinat expoziţiilor. Evenimentul este organizat în perioada 21-31 ianuarie şi deschide oficial calendarul expoziţional al anului 2010.

În spaţiul Expomall Megafun, de la etajul întâi al mall-ului, situat deasupra hipermarketului Real şi în imediata apropiere a cafenelelor şi a cinematografului IMAX, vor fi expuse cărţi din cele mai îndrăgite colecţii „Adevărul", precum şi DVD-uri cu filme româneşti.

Produsele Adevărul Holding se găsesc la standul numărul 5, chiar la intrarea în spaţiul destinat târgului. 

Lansări şi întâlniri cu scriitori

Cei care vor să-şi întregească seria „100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă" îşi pot achiziţiona volumele la preţul de 10,99 de lei. „Totodată, «Prima mea Enciclopedie cu Winnie Ursuleţul şi prietenii lui» se vinde aici la preţul de 11,99 lei, iar primele două titluri din cea mai nouă colecţie, «Jules Verne», pot fi cumpărate cu 10,99 lei", a declarat Ana Maria Mihalache, reprezentatul Editurii Adevărul Holding.

De asemenea, cele mai recente serii de autor - cartea de lux, „Shakespeare" şi „Dinu Săraru", se află pe rafturile standului. Cinefilii vor fi răsfăţaţi la standul „Adevărul" cu DVD-urile „Gheorghe Dinică", „Mărgelatu", „Florin Piersic" şi „Tom şi Jerry".

Colecţia „Jules Verne", dorită de toţi

Tinerii prezenţi la târg caută atât cărţile „verzi", cât şi primele două titluri ale lui Jules Verne. „Am citit de curând «Coliba unchiului Tom» şi acum vreau să cumpăr şi alte cărţi de aventuri", a mărturisit Daniela, în vârstă de 20 de ani.

„Părinţii mei aveau în bibliotecă doar câteva volume rupte din colecţia Jules Verne şi, pentru că nu am apucat săptămâna asta volumul «Insula misterioasă», îl voi cumpăra de aici", a spus bucureşteanca Elena Trofan.

La târg, în zilele de weekend, bucureştenii sunt aşteptaţi la o serie de lansări, sesiuni de autografe şi întâlniri cu autori îndrăgiţi. Târgul este deschis de luni până joi, între orele 10.00 - 22.00, vineri, de la ora 11.00 la ora 22.00, iar în weekend, între orele 11.00 şi 23.30.

image
Cultură



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite