CES 2016. Gadgeturile viitorului: geanta care simte telefonul şi-l încarcă şi bentiţa care stimulează creşterea părului - VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CES 2016. FOTOGRAFII The Sun
CES 2016. FOTOGRAFII The Sun

Cel mai mare târg de tehnologie din lume, CES 2016, care a avut loc la Las Vegas, SUA, între 6 şi 9 ianuarie, a prilejuit lansarea unor dispozitive menite să ne simplifice viaţa şi să o facă mai plăcută.

În cadrul celui mai important eveniment de tehnologie din lume, CES 2016, care s-a încheiat ieri, companii din toată lumea s-au întrecut în prezentarea de gadgeturi futuriste.

Astfel, firma franceză Zhor-Tech a adus mai multe modele de pantofi ieşite din comun. Printre acestea s-a numărat şi un model inspirat de filmul „Înapoi în viitor” („Back to the future), prevăzut cu şireturi care se leagă singure. Interesant este şi pantoful Smartshoe 001, a cărui temperatură poate fi ajustată cu ajutorul unei aplicaţii mobile şi măsoară numărul de paşi făcuţi.

gadget

Din seria invenţiilor destinate să ne facă viaţa mai relaxantă, la CES a fost prezentat şi barmanul automat Somabar. Acesta costă 365 de euro, dar îţi prepară cocktailuri la fel ca un barman profesionist. Aparatul este dotat cu şase dozatoare pentru tot atâtea tipuri de alcool, şi cu mixere, iar prin intermediul unei aplicaţii pentru smartphone îi poţi comanda să-ţi prepare băutura preferată.

gadget

Dintre toate tipurile de sutiene inteligente lansate la CES, sutienul pentru fitness Myzone, care costă 66 de euro, a fost considerat de specialişti cel mai interesant şi mai practic. Acesta calculează efortul depus prin măsurarea ritmului cardiac. Nu trebuie decât să cumpăraţi şi dispozitivul Myzone MZ-3, la 173 de euro, să-l ataşaţi sutienului şi să monitorizaţi cât de eficient faceţi sport. Bineînţeles, gadgetul poate fi adaptat la mai multe tipuri de haine sport sau pentru orice activitate care implică efort fizic.

gadget

Geanta care simte telefonul şi-l încarcă

O geantă la modă în ziua de azi ar trebui să fie prevăzută şi cu o baterie portabilă pentru încărcarea telefonului mobil. Tocmai o astfel de poşetă a fost prezentată la târgul de tehnologie de la Las Vegas. Botezată Knomo Drop & Go, geanta se va vinde din primăvară cu 400 de euro, la pachet cu o husă de protecţie magnetică pentru iPhone 6s sau 6s Plus. Nu trebuie decât să băgaţi telefonul într-un buzunar special conceput, care se închide singur, iar geanta inteligentă îl simte şi începe să-l încarce automat.

gadget

La fel de interesantă este şi bentiţa cu laser Hairmax, care funcţionează pe bază de fotobiostimulare. Este prevăzută pe interior cu nişte ţepi din plastic, care despart şuviţele de păr, în timp ce laserul de joasă intensitate stimulează creşterea firelor de păr. Fiecare şedinţă de stimulare durează cam 90 de secunde, notează publicaţia britanică „The Sun”. Bentiţa funcţionează cu baterii, este portabilă şi este eficientă atât în cazul bărbaţilor, cât şi femeilor.

gadget
Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite