Cerere în căsătorie cu peripeţii: de ce a fost un bărbat salvat cu elicopterul şi apoi arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un american a rămas blocat pe o stâncă, în atracţia turistică Morro Rock, iar după ce a fost salvat s-a întors pentru a comite o nouă ilegalitate.

Michael Banks a rămas blocat în habitatul şoimilor de pe Morro Rock, o rocă vulcanică de 173 de metri şi important punct turistic al Californiei.

Dacă prima dată se afla acolo pentru a o cere în căsătorie pe iubita sa într-un mod original, după ce a fost salvat, acesta s-a întors la locul „crimei” şi a comis o nouă ilegalitate.

Tânărul de 27 de ani a urcat, joi dimineaţă, pe Morro Rock, cu prietena lui, pe care a cerut-o în căsătorie şi care a acceptat. După fericitul eveniment însă, lui Banks i-a fost imposibil să mai coboare, trebuind să fie salvat cu ajutorul unui elicopter din mijlocul şoimilor.

Pentru această contravenţie, Banks nu s-a ales decât cu o amendă. Dar acesta nu s-a oprit aici. Tânărul a recidivat mai târziu, întorcându-se în locul cu pricina pentru a săvârşi o nouă infracţiune, de data aceasta fiind vorba despre ceva mai grav, pentru care Banks a fost şi arestat.

Astfel, poliţia l-a preluat pe tânăr sub influenţa drogurilor, în posesia acestuia fiind găsită metamfetamină.

Singurele persoane cărora le este permisă urcarea pe Morro Rock sunt membrii tribului Chumash (n.r. nativi americani care au populat regiunile centrale şi sudice din California). Potrivit primarului oraşului Morro Bay, Sam Taylor, citat de cotidianul britanic The Guardian, se întâmplă de câteva ori pe an ca persoane care nu fac parte din tribul Chumash să aibă nevoie de ajutorul autorităţilor pentru a coborî de pe stâncă.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite