Cele mai sincere zodii: ce semne zodiacale nu tolerează minciuna

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Săgetătorul se numără printre cele mai sincere zodii FOTO: Fotolia
Săgetătorul se numără printre cele mai sincere zodii FOTO: Fotolia

Cele mai sincere zodii. Dacă nativii din unele zodii evită să spună ce gândesc şi aleg să ascundă adevărul, alţii sunt sinceri şi deschişi, evitând să spună altceva decât ceea ce cred cu adevărat, cu riscul de a atrage antipatia celor din jur.

Unele semne astrologice sunt tentate să „modifice“ adevărul pentru a obţine diverse avantaje sau doar pentru a-i proteja pe cei din jur, altele obişnuiesc să spună mereu lucrurilor pe nume.

Cele mai sincere zodii sunt, de regulă, persoane cu o stimă de sine destul de mare, cu o moralitate ridicată, care nu se simt confortabil când ascund adevărul, cu riscul de a da dovadă de lipsă de tact în unele situaţii.

Cele mai sincere zodii: Săgetător

Sinceritatea este o trăsătură nativă Săgetătorului, scrie astroreveal.com. Majoritatea nativilor acestui semn zodiacal au un simţ al moralităţii foarte dezvoltat, iar minciuna, sub orice formă şi cu orice repercusiuni, nu este acceptată de aceştia.

De altfel, sinceritatea Săgetătorului este uneori brutală şi dureroasă pentru cei din jur. Adesea, nativii acestei zodii afişează o lipsă de tact, atrăgând antipatia celor din jur. Din fericire, simţul umorului îi scoate uneori din impas.

Peşti, sinceritate din pragmatism

De aceeaşi lipsă de tact dau dovadă şi nativii din Peşti. Pentru aceştia, ascunzişurile nu sunt o soluţie acceptabilă şi nu se vor feri să spună adevărul verde-n faţă ori de câte ori vor avea ocazia. Firi pragmatice, Peştii au convingerea că minciunile nu-şi au rostul, de cele mai multe ori preferând să aleagă varianta directă, fără complicaţiile pe care le-ar putea aduce ascunzişurile. Nativii acestei zodii consideră că se respectă pe sine suficient de mult încât să nu recurgă la minciuni, motiv pentru care se încadrează în categoria celor mai sincere zodii.

Cele mai sincere zodii: Vărsător

Nativii din zodia Vărsător îşi doresc să fie autentici, lucru care anulează nevoia de a spune altceva decât purul şi, uneori, crudul adevăr, potrivit astroreveal.com. Tolerant cu defectele şi capriciile persoanelor din jur, Vărsătorul exclude ideea că altcineva ar putea să-i critice neajunsurile sau trăsăturile de caracter. Cu siguranţă, nativii acestei zodii nu vor folosi minciuna doar pentru a se conforma normelor sociale.

Taur, lipsiţi de imaginaţie în minciună

Fiind un semn de pământ, Taurul este foarte ferm şi are tendinţa să se limiteze la informaţia factuală. Acurateţea şi precizia sunt trăsăturile care definesc nativii acestei zodii, iar minciunile şi ocolişurile nu-şi au locul în discursul lor. De altfel, Taurii nu excelează în materie de imaginaţie şi inventivitate, motiv pentru care le este greu să mascheze adevărul, cu atât mai mult atunci când sunt luaţi prin surprindere, iar în aceste condiţii intră şi ei în clasamentul celor mai sincere zodii.

Cele mai sincere zodii: Fecioară

Francheţea cu care Fecioarele spun lucrurilor pe nume este emblematică. Nici nativii acestei zodii nu ştiu să mintă prea bine, motiv pentru care vor evita să se ascundă după deget. Sinceritatea brutală de care dau dovadă Fecioarele nu le atrage prea mulţi prieteni, iar simţul critic foarte dezvoltat îi face pe cei din jur să se simtă neconfortabil în preajma lor, dar tocmai această sinceritate îi transformă în prieteni foarte buni.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite