Cele mai interiorizate zodii: nativii care se lasă conduşi de emoţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai interiorizate zodii. FOTO space2live.net
Cele mai interiorizate zodii. FOTO space2live.net

Cele mai interiorizate zodii. Latura emoţională a fiecărui nativ este influenţată de cele patru elemente primordiale, Aer, Apă, Foc, Pământ, iar astrologii consideră că zodiile de Apă sunt cele mai introvertite.

Firi emotive şi sensibile, nativii de Apă au tendinţa de a analiza profund orice aspect care îi interesează, fiind aflaţi mereu în căutarea unui înţeles ascuns al lucrurilor. Latura emoţională primează şi tocmai de aceea sunt mai vulnerabili în situaţii peste care alţi nativi treac mult mai uşor. Sunt foarte empatici şi se implică trup şi suflet în relaţiile cu persoanele care contează pentru ei.

Cele mai interiorizate zodii: Racii, plini de contradicţii şi misterioşi 

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt misterioase şi pline de contradicţii. Deşi par foarte calmi, în interior clocoteşte un adevărat vulcan de emoţii. Sunt dedicaţi cauzelor pe care le îmbrăţişează, dar atunci când ceva îi deranjează au tendinţa să se retragă în carapace. Nesiguranţa îi face să se frământe pentru probleme banale, dar sunt de neoprit atunci când reuşesc să treacă peste aceste frământări.

Cele mai interiorizate zodii: Peştii se distanţează de lumea reală 

Aspectul spiritual este foarte important pentru nativii din zodia Peşti, care preferă adesea să se distanţeze de lumea reală pentru a evita realitatea atunci când se confruntă cu probleme. Intuiesc foarte bine firea oamenilor, aptitudine care îi ajută adesea să se ferească de cei care le pot face rău. Simt nevoia de solitudine pentru a se regăsi şi a se reîncărca energetic, notează gothoroscope.com.

Cele mai interiorizate zodii: Scorpionii au o capacitate incredibilă de disimulare 

Nativii din Scorpion sunt adesea greu de identificat ca personalităţi introvertite, graţie capacităţii incredibile de disimulare pe care o au. Lasă impresia unor persoane pline de energie şi de voie bună, mereu puse pe glume, fac faţă admirabil îndatoririlor sociale, dar se simt în largul lor atunci când sunt singuri sau înconjuraţi de un cerc restrâns de prieteni apropiaţi sau de familie. Preferă să se bazeze pe puterile lor în tot ceea ce face şi rar apelează la ajutorul sau la sfatul altora.
 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite