Cele mai distractive zodii: care sunt nativii mereu puşi pe glume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai distractive zodii FOTO shkolazhizni.ru
Cele mai distractive zodii FOTO shkolazhizni.ru

Cele mai distractive zodii. Astrele au o influenţă foarte mare asupra personalităţii unei persoane, iar unii nativi au fost înzestraţi cu un talent remarcabil de a-i face pe ceilalţi să râdă.

Cele mai distractive zodii: Săgetătorul este „clovnul” grupului

Săgetătorul este primul în topul celor mai distractivi nativi. Acesta este, de regulă, „clovnul” grupului său de prieteni, fiind gata să facă glume oricând. Un posibil defect al acestui semn zodiacal este faptul că are un simţ al umorului foarte direct, care ar putea deranja anumite persoane. 

Gemeni

Pentru că este un bun comunicator, nativul Gemeni este un orator înăscut. În cazul lui, la pachet cu această calitate vine şi umorul unic. Astfel, Gemenii se pricep de minune să îi atragă pe cei din jurul lui, fiind mereu veseli, joviali şi gata să se distreze. Apreciază ironia şi răspund bine la glumele care se fac pe seama lor.

Cele mai distractive zodii: Scorpionul este foarte sarcastic

Glumele Scorpionului sunt de obicei foarte ironice şi adesea ofensatoare, dar acest nativ nu are reţineri când vine vorba de amuzamentul lui sau al celor care îi bat toba. Poate fi uneori destul de răutăcios, dar pot alunga supărările stârnite de atitudinea lor în doi timp şi trei mişcări, prin şarmul lor incomparabil cu care pot fura oricui şi oricând un zâmbet sincer. 

Fecioară

Din toţi nativii zodiacului, Fecioara se remarcă printr-un simţ al umorului deosebit. Glumiţele acestuia sunt de obicei sarcastice, ba chiar cinice, însă în ciuda acidităţii pe care o foloseşte, Fecioara nu este niciodată răutăcioasă intenţionat. Cu toate acestea, persoanele născute sub acest semn îşi binedispun cu mare uşurinţă interlocutorii. 

Cele mai distractive zodii: Vărsătorul iubeşte tachinarea prietenească

Odată ce ies din zona lor de confort, Vărsătorii sunt foarte deschişi la minte şi cu un simţ al umorului revigorant. Deşi nu au un umor spontan, aceşti nativi sunt foarte amuzanţi prin felul lor de a fi şi înveselesc pe oricine cu personalitatea lor veselă. Le place tachinarea prietenească. 

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite