Zodii care iubesc libertatea. Nativii care nu suportă constrângerile şi visează mereu la marea aventură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zodii care iubesc libertatea. FOTO paperandarrow.com
Zodii care iubesc libertatea. FOTO paperandarrow.com

Spirite libere, neliniştite, care încearcă mereu să găsească alte drumuri decât cele bătute de alţii, astrologii consideră că există zodii care iubesc libertatea mai mult decât altele. Aceşti nativi cu greu pot fi convinşi să se conformeze normelor sociale, tânjind mereu după un stil de viaţă cât mai liber.

Zodii care iubesc libertatea. Săgetătorul, călătorul zodiacului

Săgetătorul este guvernat de Jupiter, care îi oferă rezerve nesecate de energie şi de încredere în sine. Nativul din Săgetător poate fi considerat călătorul zodiacului, fiind pasionat de interacţiunea cu alte culturi şi pe deplin fericit atunci când se află sub cerul liber, în natură. Aventura este ceea ce caută şi tocmai de aceea are tendinţa să se implice în nenumărate proiecte, are o mulţime de pasiuni şi de prieteni. Această exuberanţă şi dorinţa permanentă de autodepăşire îl fac să nu dea suficientă atenţie sentimentelor celor din jur, iar sinceritatea de care dă dovadă uneori ar trebui să fie secondată de mai multă diplomaţie, conform astrostyle.com.

Zodii care iubesc libertatea. Berbec

La rândul său, nativul din Berbec este guvernat de planeta Marte, în mitologie zeul Marte fiind definit de agresivitate, ca zeu al războiului. Competitiv şi nerăbdător, Berbecul pare născut să fie mereu primul, capabil să încalece reguli şi convenienţe pentru a-şi atinge scopurile. Are nevoie de multă atenţie, tocmai pentru că se simte bine în lumina reflectoarelor, este omul făcut să-i inspire pe alţii şi să fie urmat până în pânzele albe.

Zodii care iubesc libertatea. Gemenii caută aventura

Planeta Mercur face din Gemeni adevăraţi maeştri ai comunicării, aceşti nativi fiind mânaţi de o curiozitate avidă în tot ceea ce întreprind. Nativul din Gemeni este gata să-şi asume riscuri pentru a-şi atinge obiectivele şi, cu siguranţă, în el pare că sălăşuiesc două personalităţi diferite care se luptă să aibă întâietate. Tocmai de aceea, Gemenii parcă oscilează întotdeauna dacă să facă ceva nebunesc, aventuros, sau să se mulţumească pentru moment cu mai puţin. Cu siguranţă, are nevoie de mai multă disciplină şi organizare în viaţă.

Zodii care iubesc libertatea. Peşti

Extrem de empatic, sensibil şi intuitiv, nativul din Peşti are capacitatea de a se adapta rapid la orice situaţie. Iubeşte pacea, libertatea şi tot ceea ce înseamnă împărtăşirea emoţiilor cu cei din jur. Este atras de tot ce are o latură artistică, poetică sau muzicală, iubeşte viaţa boemă, lipsită de griji şi de constrângeri. Sensibilitatea care îl caracterizează îl face vulnerabil, moment în care caută solitudinea. 

Stil de viață



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite