Cel mai bogat câine din lume îşi vinde proprietatea din Miami pentru 32 de milioane de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gunther VI

„Cel mai bogat câine din lume” – un ciobănesc german pe nume Gunther VI despre care se spune că are jumătate de miliard de dolari – „vinde” proprietatea sa din Miami pentru 31,75 milioane de dolari. Această proprietate superbă a aparţinut cândva legendei muzicii pop Madonna în anii 1990 (ea a cumpărat-o prima dată cu 7,5 milioane de dolari).

Această proprietate a aparţinut cândva legendei muzicii pop Madonna în anii 1990, după ce ea a cumpărat-o pentru prima dată pentru 7,5 milioane de dolari, şi a fost recent listată de cel mai bogat câine din lume, un ciobanesc german pe nume Gunther al VI-lea.

Câinele a moştenit averea de la Karlotta Liebenstein, care a murit în 1992. Aceasta nu a avut copii, dar şi-a preţuit animalele şi şi-a lăsat averea câinelui ei, Gunther al III-lea. Gunther al VI-lea, descendentul câinelui moştenitor a preluat averea care a crescut la 500 de milioane de dolari datorită investiţiilor imobiliare şi proiectelor strategice.

a

Patrupedul duce un stil de viaţă luxos, călătoreşte cu avionul privat, mănâncă friptură şi caviar, deţine multe iahturi şi maşini şi a cumpărat o trufă albă de 1,1 milioane de dolari la o licitaţie.

Gunther VI
Stil de viațăPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite